Görüş Bildir
Haberler
'Muhammet 10 Yıla Damga Vuracak Bir Futbolcu'

'Muhammet 10 Yıla Damga Vuracak Bir Futbolcu'

Batuhan
08.12.2015 - 17:38

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Tekelioğlu, 'Muhammet Beşir, Burak Yılmaz ile aynı tarzda bir oyuncu. Trabzonspor'a uzun yıllar faydalı olabilecek bir isim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Eskişehirspor maçında son 10 dakika oyuna girerek ilk kez A takım formasını giyen ve üçüncü golü kaydeden 18 yaşındaki Muhammet Beşir'in, Burak Yılmaz ile aynı tarzda bir oyuncu olduğunu söyledi.

Teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından bordo-mavili takımın başında son 3 maçta sahaya çıkan Tekelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muhammet Beşir'in daha önce forma şansı bulması gereken bir oyuncu olduğunu belirtti.

Tekelioğlu, genç oyuncunun Burak Yılmaz'a benzetilmesine ilişkin, 'Burak Yılmaz ile aynı tarzda bir oyuncu.  Çok hızlı, kısa mesafede o topa yetişmesi golü getirdi. Attığı gol hızının sonucuydu. Yoksa gol şansını yakalayamazdı. Trabzonspor'a uzun yıllar faydalı olabilecek bir isim. İlk maçında 10 dakikada gol kaydetti, değeri 10 bin lira değil, 10 yıla damga vuracak bir futbolcu' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
6
4
2
2
0
0