Görüş Bildir
Haberler
"Mourinho PSG'yi Halleder"

"Mourinho PSG'yi Halleder"

Fatih
26.03.2014 - 20:13

"Mourinho PSG'yi Halleder"

Chelsea'nin yıldız ismi Eden Hazard, Şampiyonlar Ligi'ndeki karşı karşıya gelecekleri PSG'ye teknik patronu Jose Mourinho üzerinden gözdağı verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray 'ı eleyerek tur atlayan ve son 8'e kalan Chelsea 'nin Belçikalı yıldzı Eden Hazard, PSG maçı öncesinde hocasına güveninin tam olduğunu ifade etti.

Başarılı kanat oyuncusu Canal+'ya verdiği demeçte 'Bence Mourinho bu tip zorlu maçların üzerinden gelebilecek kalitede bir isim. Savunmada yine çok sağlam bir duruş sergilememiz şart. PSG'nin oyun stilini biliyoruz. Onlar da tıpkı Arsenal gibi ofansif ve güzel futbol oynayıp topa sahip olmayı seviyorlar. Oyunu domine etmek tarzlarında var, ancak biz de onlara karşı baskılı oynarsak ...' dedi ve iddialı konuştu.

Tecrübeli hücumcu, PSG'nin en iyi oyuncusunun kim olduğu sorusuna ise hiç düşünmeden 'Beni en çok etkileyen tabii ki Zlatan Ibrahimovic. O açık ara en iyi oyuncuları. Tabii Thiago Motta da çok iyi bir futbolcu. Yohan Cabaye da yine en iyilerden biri. Edinson Cavani de çekinilmesi gereken bir isim. Savunma hatları da çok sağlam.' ifadelerini kullandı.

Chelsea gelecek Çarşamba Paris'te rakibine konuk olacak. Rövanş maçı ise 8 Nisan'da İngiltere'de oynanacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın