Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: "Fezlekelerde Çifte Standart Uygulanıyor"

Kılıçdaroğlu: "Fezlekelerde Çifte Standart Uygulanıyor"

yelda kahveci
13.02.2014 - 14:26 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 17:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fezlekelerdeki Çifte Standardın Sebebi Ne?

Hakkındaki fezlekenin Meclis’e gelmesine ilişkin, “başımın üstüne gelsin” diyen Kılıçdaroğlu, bakanların fezlekelerinin gelmemesini çifte standart olarak nitelendirdi.

AB ülkelerinde görevli gazetecilerle görüşme yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında hazırlanan fezlekelerin TBMM’ye gelmesi hatırlatılınca, “Muhalefet olunca fezlekeler yıldırım hızıyla geliyor” dedi.

Silivri Cezaevi ziyareti sonrası açıklama yaptığını, kendisi Ankara’ya dönmeden hakkındaki fezlekenin TBMM’ye ulaştığını söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Çünkü ben yolsuzluk yapmadım, haksız yere tutuklanan pek çok kişinin hakkını savundum. O dönem beni ‘Ergenekoncu’ diye suçluyorlardı, şimdi Sayın Başbakan aynı suçlamaları yapıyor. Biz yolsuzluğu gün ışığına çıkmış olan bakanların fezlekelerini beklerken, bizim fezlekemiz geliyor. Toplumun vicdanına seslenmek istiyorum, ben milyon dolarları götürmedim, ben kul hakkı yemedim, ben insanlara saygılı oldum. Ben saygı göstermeyi her zaman temel ilke edindim. Benimle ilgili fezleke geliyor, başımın üstüne gelsin, ama Allah aşkına bu ülkede yolsuzluk yapan bakanların fezlekesi neden Meclis’e gelmiyor? Bu çifte standardın sebebi ne? Bunu içime sindiremiyorum. Hangi demokrasiden bahsediyorlar bunlar?”

Kılıçdaroğlu, parasız eğitim isteyen gençlerin hapse atıldığını, buna karşılık kul hakkı yiyenin korunmasını içine sindirediğini vurguladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın HSYK düzenlemesinin bu hafta içerisinde çıkarılabileceğini söylediğinin hatırlatılması üzerine ise Kılıçdaroğlu, “Parlamentoda böyle bir teklifin görüşülmesini demokrasimiz açısından utanç verici olarak görüyoruz. Yürütme organı yasamayı kontrolü altına aldı, şimdi yargıyı kontrol altına almak istiyor” dedi.

  • Zete
Kaynak: http://zete.com/2014/02/kilicdaroglu-...

'Milyonları Götürmedim Diye Fezlekem Meclis'te'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, hakkında Meclis'e gelen fezleke ile ilgili 'Ben milyon dolarları götürmedim. O yüzden benim fezlekem Meclis'e geliyor.' dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Haberleri'>KemalKılıçdaroğlu'nun fezleke ile ilgili açıklamaları şöyle:

Ben milyon dolarları götürmedim. Ben yolsuzluk yapmadım. O yüzden benim fezlekem Meclis'e geliyor. Ama oğluyla yolsuzluk konuşması yapan bakanın fezlekesi Meclis'e gelmiyor. Neden? Çünkü milyonları götürdü.

sondakika.com

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0