Görüş Bildir
Haberler
'Milli Görev' Diyerek Gençleri İletişim Okumaya Çağıran Bahçeli Tepkilerin Odağında

'Milli Görev' Diyerek Gençleri İletişim Okumaya Çağıran Bahçeli Tepkilerin Odağında

Türkiye'de gazetecilerin yabancı ve yozlaşmış ideolojilere saplandığını ileri süren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gençleri iletişim fakültesinde okumaya çağırdı. Bahçeli'ye tepkiler geldi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda; binlerce iletişim fakültesi mezununun işsiz olduğu, medyanın büyük bölümünün siyasi iktidar tarafından kontrol edildiği ve MHP'yi eleştiren gazetecilerin saldırıya uğradığı belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda medyayı eleştirdi ve gençlerin iletişim fakültesinde okumalarının 'milli bir görev' olduğunu söyledi. Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

'Medyayı kuşatma altına almış, yabancı ve yozlaşmış ideolojilere saplanmış gazeteci ve yorumculardan Türkiye’yi arındırmak amacıyla, milli ve şuurlu vatansever gençlerimizi üniversite tercihlerinde İletişim Fakültelerini dikkate almalarının milli bir görev olduğuna inanıyorum'

Fahrettin Altun'dan destek

Fahrettin Altun'dan destek

Devlet Bahçeli'nin çağrısına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'ndan destek geldi. Bahçeli'nin paylaşımını Twitter hesabından alıntılayan Altun, şunları kaydetti:

İçeriğin Devamı Aşağıda

'MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye bu anlamlı çağrısından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin menfaatlerine karşı medyanın önemli bir bölümü 5. kol faaliyeti yürütüyor. Yalanlar üzerine inşa ettikleri gündemlerini hakikatin sesiyle buluşturmalıyız.

Bu medya kuşatmasını da kırmak ve sadece ülkemizde değil tüm dünyada hakikatin sesini yükseltmek için sürdürdüğümüz iletişim seferberliğinde hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemizin her bir ferdinin bu mücadeleye omuz vereceğine yürekten inanıyorum.

İletişim Başkanlığı olarak ülkemizin haklı davasını dünyaya anlatma mücadelemizde İletişim Fakülteleri de önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. İletişim Fakültesi hocalarımızı, öğrencilerimizi ve tüm gençlerimizi Türkiye’nin iletişimini birlikte yapmaya davet ediyorum.'

Bahçeli'ye sosyal medyandan gelen eleştirilerden bazıları şöyle 👇

Bahçeli'ye sosyal medyandan gelen eleştirilerden bazıları şöyle 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
119
61
12
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adam

Fahrettin Altun'un iletişim okumamış ama iletişim başkanı olması dışında sorun yok

CanCan Gül

E hani imamhatip açıyordunuz noldu o işler? Dindar nesil yetiştiriyorduk hani? Konu ne zaman buralara geldi?

......

En kısa zamanda topyekün akp de mhp de geberir gider inşallah