Görüş Bildir
Haberler
''MHP, Hiçbir Siyasi Partiyle İş Birliği Yapmayacaktır''

''MHP, Hiçbir Siyasi Partiyle İş Birliği Yapmayacaktır''

Caner
04.01.2014 - 19:18

MHP hiçbir siyasi partiyle iş birliği yapmayacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Orhangazi İlçe Spor Salonu'nda, partisince düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlere bin 396 noktada katılacaklarını söyledi.

Çok önem verdikleri seçimlere diğer partilerden önce hazırlanmaya başladıklarını belirten Bahçeli, bünyelerinde yetiştirdikleri değerli şahsiyetlerle bu yarışta var olacaklarını anlattı.

Hazırlıklarının sürdüğünü dile getiren Bahçeli, 'MHP hiçbir siyasi partiyle iş birliği yapmayacaktır. Bunu da mümkün görmemektedir. Ancak hangi siyasi partiden olursa olsun bu seçimde MHP ile kucaklaşmak isteyen her vatan evladını da buradan kucaklıyorum. Onun için kapımız herkese açıktır. MHP'nin büyük Türk konağında herkese yer vardır' ifadesini kullandı.

İktidarın, yüzde 51'lik oyunun altına gizlenerek milli iradeyi aldattığını savunan Bahçeli, şöyle devam etti:

'Göstermelik kömür, fasulye, yoğurtla fukaranın gözünü boyamış ama kendisi, hanedanı, saltanatı, yakınlarını ihya etmiştir. 30 Mart; 11 yıllık bu siyasi iktidarın bütün çıplaklığıyla milletin önüne çıkmasını sağlayacak olan tarihi bir seçim günüdür. 'Milli ve manevi değerlere sahip çıkıyoruz' derken bu büyük milletin her değerini tahrip eden, andını ortadan kaldıran, 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sözünü silmeye çalışan bugünkü siyasi iktidarın vereceği hesap günü olacaktır. Bu seçimler, 11 yıldır çalmanın çırpmanın, bu ülkenin insanlarını soymanın hesap vereceği gün olacaktır. Görüyorsunuz demokratik açılım zırvasıyla milletimizi bölüyor, milli ve manevi değerlerimizi istismar ediyor, Cumhuriyetin kazanımlarını, bu milletin evlatlarının öz değerlerini ortadan kaldırmaya yönelik faaliyetlerde bulunuyor ama bütün bunları yaparken milleti nasıl soyduğunu da hiç kimseye göstermeksizin soygunun ne şekilde olacağını sadece ve sadece kendi yandaşlarının duyduğu bir yöntem kullanmak suretiyle bugün servetlerine servet katıyorlar.'

'Adaletin terazisi, yolsuzlukla mücadele olmalıdır'

'Paralel devlet' tartışmalarına da değinen Bahçeli, böyle bir oluşum varsa bunun ortaya çıkarılması gerektiğini anlattı.

Bahçeli, şunları kaydetti:

'Varsa bir paralel devlet, varsa senin iktidarının başarılarını kıskananlar, o zaman bu çeteler kimdir, bu komployu kuranlar kimdir, bunlar nereden gelmiştir, seninle beraber bu devletin yönetimine nasıl sızmıştır? Elinde bilgi, belge varsa 400 tane polisle oyalanma, 500 tane memurla kendini aldatma. Bildiğin ne var? Kime uzanıyorsa uzansın bu çeteleri de ortaya çıkar. Adaletin terazisi, yolsuzlukla mücadele olmalıdır, Türkiye'yi kuşatmak isteyen iç ve dış odakların hesabını sormak olmalıdır. Yıllarca 'vesayet, vesayet' dediniz, uydurma bilgi ve belgelerle bugün karşı olduğunuz yargıya olağanüstü destek verdiniz. İktidar olarak, medya olarak her şeyi doğru yapmış olarak kamuoyuna anlattınız ama sıra size geldiği zaman her şeye ambargo koyuyorsun, yargıyı suçluyorsun. Medyanın bir bölümünü de dün sana hizmet edenleri de bugün reddetmiş oluyor ve 'Mağduriyete uğradım' diyorsun. O zaman bu vesayetten kurtuldun ama bu senin soygun vesayetinden milleti nasıl kurtaracağımızı da bu millete anlat.'

Daha sonra Bahçeli, partisinin Orhangazi adaylarını tanıttı.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/270644--mhp...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0