Görüş Bildir
Haberler
"Messi'siz Barcelona Düşünemiyorum"

"Messi'siz Barcelona Düşünemiyorum"

Fatih
14.01.2015 - 21:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arjantinli yıldız Lionel Messi olmadan takımını düşünemediğini söyledi.

İspanyol basınına konuşan Enrique, Lionel Messi'nin Barcelona için çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, 'Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz ama önümüzdeki yıllarda Messi'nin Barça'da kalacağını düşünüyoruz ve taraftarlarımız da bunu istiyor. Messi'siz bir takım, düşünülemeyecek bir şey' dedi.

Verdiği taktik nedeniyle takım içinde Messi'nin de yer aldığı bazı oyuncuların mutsuz olduğu yönünde basında yer alan iddialara cevap veren İspanyol teknik adam, 'Bu tartışmalardan kaçınarak takım için en iyi atmosferi oluşturmaya çalışıyoruz. Soyunma odasında birlik içindeyiz. Zaten amacımız da bu. Yine de her şeyin 5 saniye içinde değişebileceğinin de farkındayım' değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona'nın kovulan futbol direktörü Andoni Zubizarreta'nın yerine eski futbolcu Jose Mari Bakero'nu getirileceği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Enrique, 'Bunlar kulüp başkanının cevap vermesi gereken konular. Sadece Bakero'yu beğendiğimi söyleyebilirim' şeklinde konuştu.

Cristiano Ronado'nun ikinci kez üst üste kazandığı FIFA Altın Top Ödülü töreninde basın toplantısı düzenleyen Messi, 'Gelecek yıl nerede oynayacağımı bilmiyorum. Futbolda bir gecede çok şey değişebilir. Her zaman kariyerimi Barcelona'da bitireceğimi söylüyorum ama ne olacağını ancak Tanrı bilir' ifadesini kullanmıştı.

AA, Doğa Kirmizioğlu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0