Görüş Bildir
Haberler
'Mesleğin Onuruna Saldırı': Hukukçu Cübbeli Müstehcen Poz, Katibi İşinden Etti

etiket 'Mesleğin Onuruna Saldırı': Hukukçu Cübbeli Müstehcen Poz, Katibi İşinden Etti

Adana'da bir avukatlık ofisinde çalışan erkek katip, avukat cübbesi giydirdiği kadın arkadaşının verdiği müstehcen pozu sosyal medyada paylaşınca, tepkilerin odağı oldu. Adana Barosu'nun başlattığı inceleme sonrasında kimliği tespit edilen katibin işine son verildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cübbe giydirdiği arkadaşını fotoğraflayıp, arkadaşlarıyla paylaştı

Cübbe giydirdiği arkadaşını fotoğraflayıp, arkadaşlarıyla paylaştı

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Adana'da bir avukatlık bürosunda çalışan katip, bir kadın arkadaşına cübbe giydirip, müstehcen bir şekilde fotoğrafladı.

Katip, iddiaya göre bu fotoğrafı arkadaşlarına gönderdi. Arkadaşlarının da, fotoğrafı sahte bir sosyal medya hesabından paylaşması üzerine fotoğraf yayıldı ve tepkilerin odağı oldu.

Adana Barosu, 'mesleğin onuruna saldırı' diyerek mahkemeye başvurdu

Adana Barosu, 'mesleğin onuruna saldırı' diyerek mahkemeye başvurdu

Kolunda 'Adana' yazan cübbenin yer aldığı fotoğrafın yayılmasının ardından, Adana Barosu Başkanı Veli Küçük harekete geçti. Baro, 'mesleğin onuruna saldırı' şikayetiyle mahkemeye başvurdu. Fotoğrafların yayınlandığı hesap ve paylaşıldığı sosyal medya hesaplarına erişim engelli getirildi. Katibin işine de son verildi.

Baro Başkanı Küçük: 'Avukat arkadaş katibin işine son verdi'

Baro Başkanı Küçük: 'Avukat arkadaş katibin işine son verdi'

Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, yapılanın meslek mensuplarının itibarını zedeleyen bir davranış olduğunu belirterek, 'Fotoğrafın sosyal medyada kullanılması meslektaşlarımızı rahatsız etti. Kim olduğunu tespit ettik. Avukat arkadaş, katibin işine son verdi' dedi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
81
75
28
17
16
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Meslek şovenizmi. Esin hanım özel dosyayı alıp odama gelir misiniz. Fantezi yap da fotoğrafları yaymak nasıl bir piçlik.

Pasif Kullanıcı

Kayra - Mesela yani

deren k.

ne alaka ya memeli fotoğraf mesleğin onuruna niye saldırı olsun ki? suç mu oğlum meme? hemen de işten atın mini etek giyenin etek boyunu ölçer adamlar çocuk ... Devamını Gör

Nikiforenko

Valla ne yalan söyliyim, fotolar sızmasa güzel fantezi, hemşire olayından sıkıldık artık =))