Görüş Bildir
Haberler
"Mata, Manu'ya Sınıf Atlattı"

"Mata, Manu'ya Sınıf Atlattı"

Fatih
30.05.2014 - 21:53

"Mata, Manu'ya Sınıf Atlattı"

İspanyol file bekçisi, vatandaşı Mata'nın önümüzdeki senelerde de Manchester'da kalmasını istiyor.

Manchester United 'ın İspanyol file bekçisi David De Gea , yeni teknik direktörleri Louis van Gaal 'dan vatandaşı Juan Mata 'nın gelecek sezon takımda kalmasını istedi.

Dünya Kupası sonrası milli takımdaki görevi sona erecek olan Hollandalı teknik adam, David Moyes'in bıraktığı enkaz sonrası Old Trafford ekibinde köklü değişiklik yapmayı planlıyor. Transfer listesine Kevin Strootman ve Toni Kroos gibi yıldızları alan tecrübeli hoca, kadroda bulunan bazı isimlerle de yollarını ayırmayı düşünüyor.

Chelsea'den rekor bonservis ücretiyle transfer edilen Mata'nın da Van Gaal'ın gelecek planları arasında yer almadığını konuşuluyor. Bu sezon oynadığı 15 maçta 6 gol kaydeden Mata, Londra ekibinden 45 milyon euroya Manchester'ın yolunu tuttu.

'MATA BİZE SINIF ATLATTI'

Vatandaşının takıma farklı bir yön verdiğini belirten De Gea, Movistar 'a verdiği demeçte, 'Juan Mata'yı satmazdım. O, bizim için çok önemli bir futbolcu. Mata ile birlikte adeta sınıf atladık. Kısa süre içinde de takıma adapte oldu.' şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona'dan Andres Iniesta'yı United'da görmek istediği ifade eden De Gea'nın bir başka Katalan yıldız Cesc Fabregas'ı da İngiltere'ye dönmesi için ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Genç file bekçisi, cuma günü Bolivya'ya karşı oynanacak hazırlık maçında ilk defa milli formayı giymeye hazırlanıyor.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın