Görüş Bildir
Haberler
"Manu Bana Daha Uygun"

"Manu Bana Daha Uygun"

Fatih
11.09.2014 - 21:51

"Manu Bana Daha Uygun"

Manchester United’ın yeni yıldızı, bugün yapılan imza töreniyle basın mensuplarının karşısına geçti.

Manchester United’ın Monaco’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Radamel Falcao, bugün düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Hatırlanacağı üzere yıldız futbolcu transfer döneminin son günlerinde Twitter hesabından #HalaMadrid hashtagli bir mesaj paylaşmış ancak kısa süre sonra bu paylaşımını silerek hesabının hacklendiğini savunmuştu.

Konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Kolombiyalı golcü, “Herkes bu konuda bir şeyler söyledi. Real Madrid hakkında konuşmak istemiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Bu projeye inanıyorum ve Manchester United’ın benim tarzıma daha uygun olduğunu düşünüyorum. Doğru kararı verdim. Bundan eminim.” dedi.

Her zaman Manchester United gibi büyük bir kulüpte forma giymenin hayâlini kurduğunu anlatan Falcao, şöyle devam etti: “Burada uzun yıllar kalarak kulüp tarihinde yer edinmek istiyorum. Porto’dayken de, Atletico Madrid’deyken de daha iyi yerlere gelmeyi hedefledim ve yıllar sonra bunu başardım.”

Sakatlığın etkilerini üzerinden atlattığını da belirten Falcao, “Kendimi gayet iyi hissediyorum. Fiziğime güveniyorum. Şimdi yeni bir proje, yeni bir takımdayım. Çok önemli oyuncular transfer edildi ve Manchester United çok daha güçlendi. Böylesine yetenekli oyuncularla birlikte oynamak benim için zevk olacak.” ifadelerini kullandı.

BLIND: ÇOK MUTLUYUM

Öte yandan imza törenine katılan takımın diğer transferi Daley Bilind da transferinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Blind’ın açıklamaları ise şöyle: “Hem savunma hem de orta sahada oynayabiliyorum. Eğer teknik direktörümüz başka bir görev verirse onu da elimden geldiğince yapmaya çalışırım.”

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/11/manu-ba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın