Görüş Bildir
Haberler
"Mancini'nin Takımlarını Anlamak Zor"

"Mancini'nin Takımlarını Anlamak Zor"

Fatih
19.03.2014 - 00:15

"Mancini'nin Takımlarını Anlamak Zor"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi.

'Çok çok sağlam bir oyun ortaya koyduk' diye sözlerine başlayan Jose Mourinho, 'Çok rahattık. İlk dakikadan itibaren takımım sahadaydı. Deplasmanda böyle bir skor elde ettikten sonra skoru korumalıydık diye düşünüldü; ancak biz böyle yapmadık. Oyunda üstünlüğü elde ettik ve bunu baştan sona kadar sürdürdük' dedi.

'Galatasaray'ın da herhangi bir şans yakaladığını düşünmüyorum' diyen Jose Mourinho, 'Galatasaray hakkında fazla konuşmak istemiyorum ama fazla şans bulamadılar. Bunda bizim oyunumuz da etkili olduk. Kendi oyunumuzu oynadık ve bu şansı vermedik' dedi.

Roberto Mancini'nin takımlarını çok fazla kestirilemediğini söyleyen Portekizli oyuncu, 'Mancini, çok farklı taktikler deniyor. Bazen arkada 3 kişiyle oynuyor. Bazen ortasahayı değişik kuruyor. Onun takımlarını anlamak çok kolay değil. Onun için Galatasaray'ın da ne yapacağını bilmek kolay değildi. O nedenle kendi sistemimizi ortaya koymaya çalıştık ve kendi oyunumuzu oydadık' diye konuştu.

Didier Drogba ve Sneijder için zor bir maç olduğunu kaydeden Mourinho, 'Diddier duygusal olarak da zor bir maça çıktı. Sneijder de oyunu kontrol edemedi' demekle yetindi.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/mancini...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın