Görüş Bildir
Haberler
'Malatya'yı Baştan Başa Turlar, Tüm Şehir Onun Dünyasını Yaşardı': Malatya'nın 'Mercedes Kadir'i Yaşamını Yitirdi

etiket 'Malatya'yı Baştan Başa Turlar, Tüm Şehir Onun Dünyasını Yaşardı': Malatya'nın 'Mercedes Kadir'i Yaşamını Yitirdi

Malatya caddelerini araba zannettiği dikiz aynası takılmış sopasıyla gezen ve kentteki herkesin sevgisini kazanan 'Mercedes Kadir' dün hayatını kaybetti. Sosyal medyada Kadir için çok sayıda mesaj paylaşılırken AKP Malatya vekili Öznur Çalık şunları yazdı: 'Malatya'yı baştan başa turlardı. Tüm şehir ona göre davranır, Kadir'in dünyasını yaşardı. Tüm Malatya’nın sahiplendiği bir evladıydı' dedi.

Gerçek adı Fatih Kaydı olan 36 yaşındaki 'Mercedes Kadir'in, daha önce de birkaç kez solunum yetmezliğine bağlı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sopasıyla her gün kilometrelerce yol yürüyen "Mercedes Kadir" trafik ışıklarında duruyor, yayalara yol veriyor ve aracını kullanmadığı zamanlarda da park ediyordu.

Sopasıyla her gün kilometrelerce yol yürüyen "Mercedes Kadir" trafik ışıklarında duruyor, yayalara yol veriyor ve aracını kullanmadığı zamanlarda da park ediyordu.

Bir trafik polisi Mercedes Kadir'in evraklarını evrak kontrol ederken 🎥

Kentte hemen hemen herkesin tanıdığı Mercedes Kadir, ulusal kanallarda da haber olmuştu 🎥

📌 Mercedes Kadir paylaşımları: "Sadece Malatya’nın değil, Türkiye’nin masum gönlü, saf diliydi o"

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
366
29
11
9
8
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış köklü anadolumuzu ve insanlarını kötülemek isteyenlere gösterilmesi gereken en iyi cevaptır Mercedes Kadir. Bu toprakla... Devamını Gör

Ali Can Elagöz

Bi kapa çeneni lan! Bi lafınızda da şu iğrenç dilinizi kusmayın ya! Hainlik devletin başından sonuna yürümüş. Her seçimde görüyoruz. Bi de konuşuyor dangalak!

Azula

Malatya halkı gerçekten severdi onu. Hatta o sopasını sanayiye bile götürdüğü olurdu tamir için ve oradaki esnaflar tamir ederlerdi sırf o mutlu olsun diye. ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ben yazacaktım sen yazmışsın dostum başımız sağolsun

NightWolf

kimseye zararı olmayan birisydi. Allah rahmet eylesin