Görüş Bildir
Haberler
"Lucescu Türkiye'ye Gelebilir"

"Lucescu Türkiye'ye Gelebilir"

Batuhan
28.03.2014 - 16:08 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:57

"Lucescu Türkiye'ye Gelebilir"

Teknik adamlık karyerine Ukrayna'da devam eden Mircela Lucescu, yakında zamanda Türkiye'ye gelecek mi? En yakın arkadaşı konuya açıklık getirdi.

Galatasaray'la anlaşacağı iddia edilen Mirce Lucescu 'nun geleceği hakkında çeşitli iddialar gündeme gemişti. Rumen teknik adam için son noktayı en yakın arkadaşı koydu. Galatasaray'a gelmesi için gereken şartları açıkladı!

'Lucescu gelebilir'

Axel Witsel, Ramires, Thibaut Courtois ve Fernando Llorente gibi oyuncuların menajerliğini üstelenen aynı zamanda Mircea Lucescu'nun çok yakın bir arkadaşı olan Dumitrascu Konstantin Eurosport.com Türkiye'ye konuştu. Halen Shaktar Donetsk 'in başında olan Mircea Lucescu hakkında açıklamalar yapan dünyaca ünlü FIFA menajeri, Lucescu için tüyoları verdi. Rumen teknik adam için kapıları Türkiye'ye kapanmadığını belirten Dumitrascu Konstantin, Lucescu için çok önemli sözler söyledi.

'Abdurrahim Albayrak'ı ister'

Mircea Lucescu için önemli olan şeyin ona sunulacak projeler ve ekonomik rahatlık olduğunu belirten Konstantin, Ukrayna'nın geçirdiği siyasi kriz sebebiyle oyuncuların artık Ukrayna'da oynamak istemeyeceğini yeni projelerin aksayabileceğini savundu. Ayrıca kulüp içerisinde birlik ortamının sağlanmış olmasının Lucescu için önemli olduğunu vurgulayan Konstantin, yönetimden aldığı destek ve birlik beraberliğin oluştuğu bir yerde Lucesu'nun da yer alabileceğini, bunun Türkiye de olabileceğini söyledi. Mircea Lucescu'nun Galatasaray'a dönmek için ekonomik ve proje şartlarının yanı sıra çok sevdiği isim olan Abdurrahim Albayrak'ın da yönetime girmesini isteyeceğini belirtti. Ukrayna'da bile Albayrak'tan bahsettiğini ifade eden Konstantin, Lucescu için değil Galatasaray için önemli insanların kulüpte yer alması gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini söyledi.

Özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra tahtı sallanan Roberto Mancini'nin yerine ismi geçen Mircea Lucescu, Galatasaray'da şu andaki kutuplaşma ortamında kendini rahat hissetmeyebilir. Fatih Terim dönemindeyken yönetim ile teknik ekibin arasına toparlayan Abdurrahim Albayrak gibi bir ismin de olmayışı bu işi zora sokabilir.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0