Görüş Bildir
Haberler
''Liverpool'a Sempati Duyuyorum''

''Liverpool'a Sempati Duyuyorum''

Fatih
09.04.2014 - 22:39

''Liverpool'a Sempati Duyuyorum''

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan La Liga şampiyonluğuna inanıyor. Four-Four-Two Dergisi’ne konuşan milli futbolcu Diego Simeone ve Fatih Terim'den övgüyle söz ederken Liverpool hayranlığını da gizlemedi.

Atletico Madrid'in başarılı futbolcusu Arda Turan La Liga şamhiyonluğu için umutlu konuştu. Her maça final gözüyle baktıklarını belirten milli futbolcu,'Çok çekişmeli bir yarış oluyor. Geriye kalan her maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Biz elimizden geleni yapacağız sezon sonunda kimin mutlu sona ulaşacağını göreceğiz' dedi.

Atletico Madrid'in son şampiyonluğunda 9 yaşında olduğunu hatırlatan Arda Turan,'O zamanlar sokakta futbol oynuyordum. Büyük bir Galatasaray taraftarıydım. Bir gün sarı-kırmızılı formayı giyeceğimi hayal ediyordum. Şimdi Atletico Madrid'deyim ve umarım bu kulübün yıllar sonra yeniden şampiyon olmasında benim de payım olur' diye konuştu.

TERİM VE SIMEONE’YE ÖVGÜ

Futbol hayatında Fatih Terim'in büyük etkisi olduğunu belirten milli futbolcu Atletico Madrid Teknik Direkktörü Diego Simeone için de ayrı bir parantez açtı.

Her iki teknik adamdan da övgüyle söz eden Arda,'Fatih Terim çok başarılı ve tecrübeli bir teknik adam. Beni çok uzun zamandır tanıyor. Bugün Arda olmam da onun etkisi çok büyük. Simeone ise kariyerinen başında olmasına rağmen Avrupa'nın sayılı teknik adamlarından biri. Onunla çalıştığım için çok mutluyum' ifadelerini kullandı.

ARDA’NIN LIVERPOOL SEMPATİSİ

Liverpool hayranlığını gizlemeyen Arda Turan,'Hep kırmızı formalı takımlarda oynadım. Steven Gerrard da benim için çok özel bir oyuncu. Liverpool'un tarihi, Anfield'daki atmosfer gerçekten büyüleyici' dedi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın