Görüş Bildir
Haberler
'LG Yılda Yalnızca Tek Bir Telefon Modeli Çıkaracak'

'LG Yılda Yalnızca Tek Bir Telefon Modeli Çıkaracak'

ATKN
09.12.2014 - 14:09

Güney Koreli elektronik devi LG, akıllı telefon kanadında önemli bir strateji değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Gelen haberlere göre şirket, bundan sonra yılda yalnızca bir adet amiral gemisi modeli çıkaracak.

Güney Kore merkezli web sitesi heraldcorp.com‘un haberine göre, LG akıllı telefon pazarında “Apple benzeri” bir stratejiye geçiş yapmak üzere. Şirket, Samsung gibi yılda birden fazla model ve o modellerin birden fazla varyasyonunu çıkarmak yerine, tek bir model üzerine yoğunlaşacak. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Samsung’un bile artık daha az telefon üreteceği haberleriyle karşılaşmıştık.

Gelecek nesil amiral gemisi G4 üzerine yoğunlaşması beklenen şirket, iddialara göre G3′te yaptığı gibi S veya Stylus gibi aynı telefonun farklı sürümlerini çıkarmayı planlamıyor. LG akıllı telefon konusunda henüz Apple ve Samsung gibi devlerle kıyaslanacak seviyede değil. Ancak kendini yarışa dahil etmek adına böyle bir hamle yapması hem şirket için hem de akıllı telefon pazarının geleceğini görmek açısından önemli olarak değerlendirilebilir.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/lg-yilda-yalniz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0