Görüş Bildir
Haberler
“Lamborghini Süper Spor Otomobillerinin En Saf Hali” Cenevre’de Sergilendi

“Lamborghini Süper Spor Otomobillerinin En Saf Hali” Cenevre’de Sergilendi

ATKN
06.03.2015 - 15:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dört yıl önce ilk Aventador LP 700-4 modelini görücüye çıkaran Lamborghini, bu hafta başlayan Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni Aventador modelini tanıttı. Aventador LP 750-4 Superveloce adını taşıyan otomobil, piyasada satılan Aventador modellerine kıyasla daha hafif gövdeye, daha iyi aerodinamiğe ve daha güçlü motora sahip.

“Lamborghini süper spor otomobillerinin en saf hali” olarak lanse edilen LP 750-4 Superveloce’nin tasarımı her Lamborghini modelinde olduğu gibi agresif çizgileri bünyesinde barındırıyor. Yeni yan etekler ve büyük bir spoiler’ın kullanıldığı otomobilin arka tamposu ise elden geçirilmiş. Dört egzoz çıkışına sahip olan otomobil, karbon fiber malzeme sayesinde önceli modelden 50 kilogram daha hafif. 1.525 kilogram ağırlığında olan otomobilde yer alan 6,5 litre hacimli v12 motoru 750 beygir güç ve 690 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sisteminin kullanıldığı otomobil 2,8 saniyede 100 kilometre hıza çıkıyor. Saatte maksimum 350 kilometre hız yapabilen otomobilin iç mekanında dış mekanda olduğu gibi karbon fiber malzemeler kullanılıyor.

Özel tasarım paspaslar ve Alcantara döşemelerin kullanıldığı otomobilde sarı renkteki gösterge paneli de göze çarpıyor. Lamborghini LP 750-4 Superveloce’nin ne zaman ve ne gibi bir fiyattan tüketicilerin beğenisine sunulacağı şu an bilinmiyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
0
0