Görüş Bildir
Haberler
'Lahmacuncu Komiser' de FETÖ'den Tutuklandı

'Lahmacuncu Komiser' de FETÖ'den Tutuklandı

ATKN
01.09.2016 - 15:19

17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapıldığı sırada lahmacun siparişi verirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan Başkomiser Recep Can FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre 17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapıldığı sırada lahmacun siparişi verirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan, o dönem 'komiser' olarak görev yapan Recep Can, halen bulunduğu Bitlis'in Hizan ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkemece 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklandı

Çıkarıldığı mahkemece 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklandı

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Can, savcılık sorgusu sonrası tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Şüpheli Recep Can, mahkemedeki sorgunun ardından 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklandı.

Başkomiser Can hakkında daha önce de 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yasa dışı dinleme, resmi belgede sahtecilik, askeri casusluk, devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme' suçlarından soruşturma yürütülmüştü.

Erdoğan tepki göstermişti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polisin görüntülerinin internette yer almasının ardından dönemin başbakanı Recep Tayyip ErdoğanSamsun mitinginde tepki göstermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: 

“Şu hale bakın. Yürütmenin mensubu bir eve baskın yapacak. Baskın yaptığı evde bacak bacak üstüne atacak, eline tespihi alacak külhanbeyi gibi. Bunu yapan yargı mensubuna sabır etmeyiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın