Görüş Bildir
Haberler
'Lacivert Giyemiyorum‘

'Lacivert Giyemiyorum‘

Batuhan
11.05.2015 - 10:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, rekabetin geldiği noktadan; 'F.Bahçe varsa G.Saray, G.Saray varsa F.Bahçe var. Rekabet öyle bir boyuta gelmiş ki renkleri bile kaldıramıyoruz. Derneğe giderken üzerime bakıyorum, lacivert var mı diye' sözleriyle şikayetçi oldu.

Kayseri'ye Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın maçını izlemeye giden Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat burada yönetici arkadaşları Cem Kınay, Ural Aküzüm ve Ali Yüce ile akşam yemeğine çıktı.

Yarsuvat, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmadı ve 'Sizinle gurur duyuyoruz başkanım' övgülerini aldı. 23 Mayıs'ta koltuğu devredecek olan Başkan Yarsuvat, giderayak SABAH'a özel açıklamalar yaptı:

'ARTIK RENKLERİ BİLE KALDIRAMIYORLAR'

Kadıköy'de G.Saraylı taraftarların maç izlemesini istiyorum. F.Bahçe varsa G.Saray, G.Saray varsa F.Bahçe var... Rekabet öyle bir boyuta gelmiş ki artık renkleri bile kaldıramıyoruz. Ben de derneğe falan giderken üzerime bakıyorum, lacivert bir şey var mı diye... Ben 'Bunlarla spor yapılmaz, vuralım kıralım' mı demeliyim? Bu tip söylemler yerinde mi? Hepimiz belli seviyeye gelmiş, bir statüsü olan insanlarız. Buna uygun davranmak zorundayız.

'EN ZOR MAÇIMIZ G.ANTEP DEPLASMANIYDI'

Bu şampiyonluğun hangi başkana yazılacağının önemi yok, önemli olan Galatasaray'a yazılması... 23 Mayıs'ta görevim bitse de hem Beşiktaş hem Rize maçlarına geleceğim. Passolig'im yok ama beni idare ederler, Abdurrahim (Albayrak) bir şekilde stada sokar artık. Her maçımız heyecanlı geçiyor ama bence en zor olanı deplasmandaki Gaziantep galibiyetiydi. Hocasız çıkmıştık, Taffarel vardı ve yine son dakika golüyle 1-0 kazanmıştık.

'EMRE İNTER'E BALIKÇIDA İMZA ATMIŞTI'

Biz Emre Belözoğlu'nu bebekken aldık, futbolcu yaptık. Trafik kazasına karıştığında avukatlığını yaptım. Lucescu ona 'Her oyuncu bir gün İtalya'da oynamalı' dedi. Emre de 'Ben de oynamak istiyorum. Ama kulübüme de kazandırarak gitmek isterim. Galatasaray için her şeyi yaparım' cevabını verdi. Ama sonradan öğrendik ki daha devre arasında bir balıkçıda İnter'e imzalamış. Aldığı nakit parayla da babasına o dönem otomobil galerisi açmış. O sezon zaten şampiyonluğu kaybettik.

'ÇAĞIRIP'SEN NASIL AVUKAT OLMUŞSUN' DEDİM'

Aziz Yıldırım, Fikret Orman büyük kulüp başkanı, onlarla neden panele katılmayayım? Ama Emre (Kapukaya) diye bir adam öyle tweetler atmış ki... Çağırdım, geldi. Utandı ve ağzını açamadı. 'Sen nasıl avukat olmuşsun, ne kadar iğrenç laflar bunlar. Bu iş bitmiştir' dedim. 11 yaşında Galatasaray Lisesi'ne girip yatılı okudum. Arkadaşlarımız ailemiz oldu. Aşık olduğumuzda, sınıfta kaldığımızda arkadaşlarımız bizim yanımızdaydı. Bu 'derin' değil bir arada olmak, dayanışma...' 

Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0