Görüş Bildir
Haberler
‘Kurtlar Vadisi Darbe' Hakkında Soruşturma mı Başlatıldı?

‘Kurtlar Vadisi Darbe' Hakkında Soruşturma mı Başlatıldı?

Batuhan
14.10.2016 - 12:27 Son Güncelleme: 14.10.2016 - 14:04

Türk Patent Enstitüsü'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde “Kurtlar Vadisi Darbe” markası için başvuruda bulunan Pana Film hakkında savcılığa başvurması üzerine konu ile ilgili soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberinde yer alan iddiaya göre, 15 Temmuz'dan önce 'Kurtlar Vadisi Darbe' ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında soruşturma başlatıldı.

Pana Film adına Ali Çavuşoğlu, 24 Mayıs'ta Türk Patent Enstitüsü'ne (TPE) başvurarak 'Kurtlar Vadisi Darbe' ibaresini markalaştırmak talebinde bulundu. Başvuru incelenirken darbe girişimi yaşandı. TPE de bu gelişme üzerine başvuruyu reddetti ve savcılığa başvurdu.

Enstitü Başkanı Prof. Habip Asan savcılığa başvuruda bulunmuş

Enstitü Başkanı Prof. Habip Asan savcılığa başvuruda bulunmuş

Enstitü Başkanı Prof. Habip Asan tarafından savcılığa gönderilen yazıda, 'Bilindiği üzere ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından demokratik anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak ortadan kaldırma girişiminde bulunulmuştur. 'Kurtlar Vadisi Darbe' ibareli marka başvurusu anılan darbe teşebbüsünden önce gerçekleşmiş olduğundan konunun suç oluşturabileceği şüphesi ile bildirilmesi uygun görülmüştür' denildi.

Başvuru üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı ileri sürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
21
12
7
7
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kalkisma nihayete erseydi ''Ihtiyarlar Devlette bulunan hainler icin Darbe yapmis olacakti'' Simdi kalkisma basarisiz oldugu icinde muhtemelen ''Amerika veya... Devamını Gör

fbo

Kimin kazandığını bilmiyorum da biz kaybettik.

avatar

Bu diziyi hala kim izliyo? Bıkmadılar mı sürekli aynı şeyleri görmekten.

Remzi Boldon

Açgözlülük böyle bir şey işte. Ülkenin geçirdiği bir travmadan nasıl gelir elde edilir.