Görüş Bildir
Haberler
'Kural Hatası Var mı? Yok mu?'

'Kural Hatası Var mı? Yok mu?'

Batuhan
05.01.2014 - 12:35

'Kural Hatası Var mı? Yok mu?'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kasımpaşa - Beşiktaş maçında 'Kural hatası var mı? Yok mu?' toplantısını yarın yapacak.

Beşiktaş - Kasımpaşa maçında yaşanan olayla ilgili bir türlü karar veremeyen TFF'nin yarın yapacağı toplantı sonrası vereceği karar merakla bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de 15 Aralık 2013 tarihinde Kasımpaşa'nın 2-1 kazandığı Beşiktaş maçıyla ilgili kararını veriyor. Kasımpaşalı futbolcu Ryan Donk'un eline aldığı 'ikinci topu' ceza sahasındaki Almeida'nın ayağındaki topa atması ve hakemin oyunu hava atışıyla başlatması tartışmalara sebep olmuştu. Beşiktaş Kulübü de maçın tekrarlanması isteğiyle TFF'ye başvuruda bulunmuştu. TFF, Beşiktaş'ın 'maç tekrar oynansın' isteğini yarın yapacağı yönetim kurulu toplantısında karara bağlayacak ve kamuoyuna açıklayacak.

Bu arada da Merkez Hakem Kurulu (MHK) kendi içinde yaptığı değerlendirme sonucunda 'Kural hatası yok' yönünde TFF yönetime bir rapor vermişti.

MHK KIŞ SEMİNERİ BAŞLIYOR

Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Hotel'de yapılacak seminere; MHK Başkanı Zekeriya Alp, MHK Üyeleri, MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, UEFA Eğitimcileri Jorn West Larsen, Giovanni Stevenato,UEFA Fitness Eğitimcisi Prof. Dr. Werner Helsen, Ulusal Eğitimciler, tüm üst klasman hakemleri ile üst klasman yardımcı hakemler, hakem gözlemcileri ve mentörleri katılacak.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0