Görüş Bildir
Haberler
"Konuşmazsanız Bir Gün O Otobüsü Devirirler"

"Konuşmazsanız Bir Gün O Otobüsü Devirirler"

Batuhan
06.04.2015 - 12:50

Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırıyı Spor Servisi'nde değerlendiren Mehmet Demirkol, tüm futbolcuların birlikte hareket edip konuşması gerektiğini 'Konuşmazsanız bir gün ölürsünüz!' uyarısıyla vurguladı.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı sonrası tüm futbolcuları ve taraftarları birlikte tepki vermeye çağırdı.

Futbolun iki unsurunun futbolcu ve taraftar olduğunu, bunlar dışındakilerin yapacağı konuşmaların boş olduğunu vurgulayan Demirkol, 'Federasyon başkanı da hikayedir, ben burada konuşuyorum ben de hikayeyim, kulüp başkanı da hikaye, herkes hikaye. Futbolcu ve taraftar bağlantısıdır futbol' dedi.

Futbolcular ve taraftarları sokağa dökülmesi gerektiğini belirten Mehmet Demirkol, 'Bunu söylemezse futbolcu boş! Gitmeyin Çeşme'ye tatile birlikte. Bir ofsayt yüzünden kıyameti koparıyorsunuz, adam ateş ediyor, bir tane futbolcudan ses çıkmıyor. Böyle bir rezalet olur mu!' diye konuştu.

Demirkol, 'Dünya'nın neresinde oluyor böyle bir şey. Bizden hiçbir şey olmaz' türündeki yaklaşımların da yanlış olduğunu belirtti. Futbolcuların çıkıp 'Ben bunu istemiyorum. Ben bunu yapanı aramda istemiyorum' demesi ve tek vücut olması gerektiğini söyleyen Demirkol, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Af edersin ama yemişim yıldızını. Kurşun yarası var orada, yıldızı taksan ne olur takmasan ne olur! Niye biz çıkıp bunun manyakça bir şey olduğunu anlatmıyoruz? Hep beraber çıkıp konuşmak lazım ama bu federasyon başkanının falan çıkıp konuşmasıyla olmaz. Asıl unsur futbolcudur, asıl unsur taraftardır'

Taraftarın %99.99'unun, futbolcuların %100'ünün bu saldırıyı manyakça bulacağını ama bunun futbolcular ve taraftarlarca söylenmesi gerektiğini ifade eden Mehmet Demirkol, geçmişte yaşanan olayların ardından değişen bir şey olmadığını çünkü kimsenin çıkıp konuşmadığını vurguladı.

Demirkol sözlerini 'Çıkıp konuşun. Konuşmazsanız bir gün o otobüsü devirirler ve ya siz ölürsünüz ya da arkadaşınız ölür' uyarısıyla tamamladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/mehmet...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0