Görüş Bildir
Haberler
'Kol Saati Atsaydım Vekilleri Havada Kapardı'

'Kol Saati Atsaydım Vekilleri Havada Kapardı'

adem kara
15.08.2014 - 16:26

Ayakkabı polemiğinde Erdoğan'a yanıt veren CHP'li Nazlıaka 'Kendisi ayakkabı kutusunu tercih ederlerdi. Kol saati atsaydım herhalde vekilleri havada karada kapardı' dedi.

Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'O ayakkabıyı atma, sana lazım olur. Bunların kalitesi bu, seviyesi' dediği CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'dan Erdoğan'a cevap geldi.

Ayakkabı polemiğinde CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a, 'Kendisi ayakkabı değil, ayakkabı kutusunu tercih ederlerdi. Kol saati atsaydım, herhalde vekilleri havada karada kapardı' yanıtını verdi.

'KOL SAATİ ATSAYDIM MİLLETVEKİLLERİ HAVADA KAPARDI'

Nazlıaka yaptığı açıklamada Erdoğan'a 'Erdoğan tam bir güç zehirlenmesi yaşıyor. Kendisi hem Başbakan hem Cumhurbaşkanı hem Başkumandan hem de parti lideri olan bir milletvekili. Halen parlamentoda olan bitene laf yetiştirmeye çalışıyor. Anlaşılan bana çok sinirlenmiş. Düşündüm de sinirlenmekte haklı dedim; herhalde kendisi ayakkabı değil ayakkabı kutusunu tercih ederlerdi. Kol saati atsaydım; herhalde vekilleri havada karada kapardı.' dedi.

'TAHAMMÜL EDEMEDİĞİ TOPUK TIKIRTILARINI DAHA YÜKSEK SESLE DUYACAK'

'Türkiye'de seviyeden bahsedecek en son kişinin Erdoğan olduğunu iddia eden Nazlıaka, 'Üslubu ve tavrıyla AKP milletvekillerine TBMM çatısı altında seviyesizleşme konusunda öncülük ediyor. Onlara sürekli ne konuşacağını, ne yapacağını, nasıl düşüneceğini söyleyip duran Erdoğan'a hatırlatmak isterim; ben fikri hür, vicdanı hür bir milletvekiliyim. Meclis kürsüsünden ettiğim yeminin sorumluluklarını yerine getiriyorum. Söylediklerimden rahatsız olmasına sevindim, bu doğru yerde durduğumu gösterir. Aksi olsa üzülür, kendimi sorgulardım. Erdoğan, ne yaparsa yapsın kadınları tutsak bir Türkiye yaratamayacaktır. Tahammül edemediği topuk tıkırtılarını her alanda daha yüksek sesle duyacaktır. Verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle mutluyuz.' dedi.

sondakika.com

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0