Görüş Bildir
Haberler
"Kısa Pantolonla Geziyordu"

"Kısa Pantolonla Geziyordu"

Batuhan
28.01.2015 - 10:44

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan konusunda kendisini ağır sözlerle eleştiren Hacıosmanoğlu’na yanıt verdi, “Lafa değil, söyleyene bakarım. O daha kısa pantolonla dolaşırken, benim babamın Trabzonspor’a maddi ve manevi desteğini herkes biliyor. Tolga’yı bize verdiler diye diyet mi ödeyeceğiz” diye konuştu

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan konusunda kendisini ağır sözlerle eleştiren Hacıosmanoğlu’na yanıt verdi, “Lafa değil, söyleyene bakarım. O daha kısa pantolonla dolaşırken, benim babamın Trabzonspor’a maddi ve manevi desteğini herkes biliyor. Tolga’yı bize verdiler diye diyet mi ödeyeceğiz” diye konuştu.

Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Tolgay Arslan konusundaki suçlamalarına sert karşılık verdi. Hacıosmanoğlu’nun yaptığı açıklamaların etik olmadığını dile getiren Çebi, “Lafa değil, söyleyene bakarım. Koca Trabzonspor’un başkanına bu söylemler yakışmıyor. Orası büyük bir camia. O koltukta oturuyorsanız, davranışlarınıza ve ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edeceksiniz. Bu laflar camiaya yakışmaz” diye konuştu.

Babası Yaşar Kaptan Çebi’nin, Trabzonspor’da oynadığını, 30 yıldır da maddi ve manevi desteklerini sürdürdüklerine vurgu yapan Çebi, “Babamın Trabzonspor’la gönül bağı var. O daha kısa pantolonla dolaşırken, babamın manevi ve maddi desteğini herkes biliyor. Orada doğmuş, orada top oynamış bir kişiden söz ediyoruz. Kaldı ki Trabzonspor bu ülkenin güzide takımlarından biri. Söylemleri ve davranış biçimleri asla bu güzide kulüple örtüşmüyor” ifadelerini kullandı.

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0