Görüş Bildir
Haberler
''Kırgın Değilim Desem Yalan Olur''

''Kırgın Değilim Desem Yalan Olur''

Fatih
22.01.2014 - 21:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

''Kırgın Değilim Desem Yalan Olur''

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Semih Şentürk, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Çerçeve programına konuk olan Semih, son 6 ayın kendisi için üzücü ve kırıcı geçtiğini belirtirken, ''Kırgın değilim desem yalan olur, çok üzüldüm'' dedi.

14 yıl Fenerbahçe forması giydikten sonra ara transfer döneminde Medical Park Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk, futboldan ayrı kaldığı dönemi, Fenerbahçe'den ayrılış sürecini ve hedeflerini Çerçeve'de anlattı.

Son 6 ayın kendisi için çok zor geçtiğini söyleyen deneyimli futbolcu, 'Kırgın değilim desem yalan olur, çok üzüldüm. Çok alışmıştım, süre alamadığım için mutsuzdum. Kendi ailem var ve bir de Fenerbahçe vardı, ikinci ailem gibiydi. En azından konuşabilirdim, görüşebilirdim' dedi.

'BEN GOL ATIYORDUM, KEZMAN OYNUYORDU'

Fenerbahçe'de gol krallığı yaşayan Semih, buna karşın yeterince şans bulamadığı belirtirken, '11 sezon sürekli A takımda, belki 5-6 maç üst üste maçım yoktur, ilk 11 olarak... Bu yüzden takımın bir vazgeçilmezi olamadım diye düşündüm. Gol kralı olduğum sene, gol atıyordum Kezman oynuyordu. İlk 11 oynuyorum, gol atıyorum, haftaya oynayamıyordum. Hiçbir zaman küsmedim, Türkiye’nin en büyük takımında oynuyorum diye düşünüp çalışıyordum. Geçen sene bıkkınlık oldu, çalışıyorum çalışıyorum 2 dakika süre alıyordum' ifadelerini kullandı.

Vatan

Kaynak: http://spor.gazetevatan.com/haber/kir...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın