Görüş Bildir
Haberler
"Kazanmaya Gidiyoruz"

"Kazanmaya Gidiyoruz"

Batuhan
15.10.2014 - 15:31

Sarı lacivertlilerin Çek savunmacısı Kadlec, derbi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe 'nin defans oyuncusu Michal Kadlec , Spor Toto Süper Lig 'de 18 Ekim Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacakları derbiyle ilgili iddialı konuşarak, 'Kazanmaya gidiyoruz' dedi.

Kulüp televizyonu FBTV'ye açıklamalar yapan Çek futbolcu, hem kendileri hem de Galatasaray için yılın en önemli maçlarından birisi olduğunu kaydederek, 'Derbiler her zaman farklı özellikleri olan, bambaşka geçen maçlardır. Önemli geçen karşılaşmalardır. Oraya kazanmaya gidiyoruz. Galatasaray karşısında kazanmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 5. haftasında, Bekir İrtegün'ün kırmızı kart görmesi nedeniyle ikinci yarısında 10 kişi mücadele ederek 2-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Kadlec, 'Geçen hafta son derece iyi bir takım ruhu ortaya koyduk. Büyük takım olduğumuzu gösterdik. 10 kişiyle kazanmak, zorlu bir karşılaşmadan galip ayrılmak kolay değildi. Fakat bunu başardık. Bir arada kalarak, birbirimize tutunarak bunu başardık. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Zorlu bir karşılaşma olacak ama bu maçtan da 3 puanla ayrılmak tek hedefimiz' şeklinde konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0