Görüş Bildir
Haberler
"Kaybetseydik de Sakatlık Olmasaydı"

"Kaybetseydik de Sakatlık Olmasaydı"

Fatih
22.01.2014 - 23:24

"Kaybetseydik de Sakatlık Olmasaydı"

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçı değerlendirdi.

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu , Galatasaray 'ı 1-0 yendikleri maça ilişkin, ''Maçı kazandığımız için memnunuz'' dedi.

Saraloğlu, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yaptıkları ve 1-0 galip geldikleri Galatasaray maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçta sakatlanan Aydın Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

''Keşke maçı kaybetseydik de sakatlık olmasaydı'' diyen Saraloğlu, hakemin hatalı kararlar verdiğini savunarak şunları ifade etti:

''Ziraat Türkiye Kupası önemli bir organizasyon. Bunun daha önem kazanması için tam takım olarak çıktık. Değer vermesek hiçbir oyuncumuzu risk etmezdik. Biz önem veriyoruz ancak aynı anlayışı gösteremeyenler de var. Daha dikkatli olmalarını ağabeyleri olarak tavsiye ediyorum. Maça dönecek olursak: Kontrol bizdeydi. Oyunu daha önceden koparabilirdik ancak son vuruşları yapamadık. Maçı kazandığımız için memnunuz.''

Elazığsporlu Mehmet Nas ise öncelikle Aydın'a geçmiş olsun dileklerini ilettiğini, aldıkları galibiyetten dolayı ise mutlu olduklarını dile getirdi.

Takımın kalecisi Ivesa da sakatlık yaşayan rakibine geçmiş olsun dileğinde bulunarak, bugün çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını ve iyi mücadele ettiklerini anlattı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/450/ziraa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın