Görüş Bildir
Haberler
"Kariyerimin En İyi Grand Slami"

"Kariyerimin En İyi Grand Slami"

Fatih
07.07.2014 - 00:18

"Kariyerimin En İyi Grand Slami"

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde şampiyon olan Sırp Novak Djokovic, Roger Federer karşısında kariyerinin en iyi grand slam finalini oynadığını söyledi.

Djokovic, düzenlediği basın toplantısında, kariyerinin en iyi grand slam finalini oynadığını belirterek, 'Kalite açısından ilk sayıdan itibaren oynadığım en iyi maç ve en özel grand slam finaliydi. Roger, çok iyi ve yüksek bir seviyede oynadı. Neden şampiyon olduğunu gösterdi' diye konuştu.

Sırp raket, 'Duygusal, fiziksel ve zihinsel olarak, performansımın en yüksek noktasındayım. Bu, bana bugünkü kupayı kazandırdı. Art arda birkaç grand slam kaybettiğim dikkate alınırsa, kariyerimin bu noktasında bu kupayı kazanmak, benim için önemliydi. Bunu kazanmaya ihtiyacım vardı' ifadelerini kullandı.

Djokovic, maçın çekişmeli geçtiğini ve iki tarafın da çok fazla hata yapmadığını kaydederek, geçen yıla göre bu yıl, zihinsel olarak daha iyi durumda olduğunu dile getirdi.

27 yaşındaki Sırp raket, üç yıl önceki Wimbledon şampiyonluğunda yaptığı gibi maç bitiminde korttaki çimin tadına bakması hatırlatılıp, tadının aynı olup olmadığı sorulduğunda ise 'Çok güzeldi. Tadı çok değişmemiş. Hayatımda tattığım en iyi yemek gibiydi' dedi.

Merkez korttaki taraftarların kendisini Federer kadar desteklemedikleri yönündeki bir soruya karşılık Djokovic, 'Bu kortta ve yıllar boyunca elde ettiği diğer başarılarını düşündüğünüzde, Roger'ın daha fazla destek alması normal ama bence seyirciler bana karşı da iyiydi' ifadesini kullandı.

Djokovic, Wimbledon'dan sonraki planları arasında evlenmek olduğunu ve birkaç ay içerisinde baba olacağını sözlerine ekledi.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/tenis/wimbledon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın