Görüş Bildir
Haberler
''Kariyerim Bitince de Fenerbahçe'ye Hizmet Etmek İstiyorum''

''Kariyerim Bitince de Fenerbahçe'ye Hizmet Etmek İstiyorum''

Fatih
15.05.2014 - 22:38

''Kariyerim Bitince de Fenerbahçe'ye Hizmet Etmek İstiyorum''

Fenerbahçe'nin şampiyonluk serüveni ve kendi geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kuyt, aktif futbol hayatı bitince de Fenerbahçe'ye hizmet etmek istediğini söyledi.

Aktif futbol hayatı bitince F.Bahçe'de kalmak istediğini açıklayan Hollandalı, 'Kariyerimi bitirdikten sonra her zaman F.Bahçe'nin bir taraftarı olacağım. İmkan verilirse burada antrenör olarak da kalmak istiyorum' dedi.

Bir makine gibi 90 dakika durmadan çalışan, Premier Lig-Dünya Kupası finali görmüş, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış olsa bile amatör ruhunu hiç kaybetmeyen Dirk Kuyt, yavaş yavaş kariyerinin sonuna geliyor. 34 yaşındaki futbolcu, Brezilya'da muhtemelen Hollanda Milli Takımı'nın formasını son kez giyecek. AKŞAM'a konuşan Hollandalı yıldız, futbolu bırakınca F.Bahçe'ye hoca olmak istediğini açıkladı. İşte Dirk Kuyt'ın açıklamalarından satır başları;

En önemli maç ilk haftadaki Konyaspor karşılaşmasıydı

Benim için her maç çok önemliydi. En önemli maçı sorarsanız Konya’ya karşı kaybettiğimiz ilk maç. O maçı kaybettik ve o maçtan sonra kendimizi toparladık. Daha çok çalıştık. Devamını da getirdik. Maçları kazandığımız ve lider olduğumuzda bir daha da orayı bırakmadık.

Fenerbahçe benim için çok farklı bir yerde

Hayatımda bir sürü kulüpte oynadım. Feyenoord ve Liverpool için de hislerim var. Bu bütün takımlar benim kalbimde olacak. Ama F.Bahçe ile aramda ne olur bilemiyorum. Uzun yıllar burada kalacağım. F.Bahçe benim için çok farklı bir yerde. Kariyerimi bitirdikten sonra her zaman takımın bir taraftarı olacağım. İmkan verilirse burada antrenör olarak da kalmak istiyorum.

Kulüp için gurur duyulacak bir sezon yaşadık

Bir sürü şeyle uğraştık. Verilmeyen penaltılar, olmayan kırmızı kartları yaşadık. Kulüp için gurur duyulacak bir sezon yaşadık. Çünkü herkes 3 yıl önce yaşananları biliyor. Ama bu olanlardan sonra kulüp hiçbir zaman pes etmedi. Çalışmaya devam etti. Adaleti kanıtlamak için bu şampiyonluktan daha büyük bir kanıt yoktur. Bu sadece sahada gösterilebilecek bir şeydi. İnanılmaz bir tempo ile çalıştık. Kulüp olması gereken yere geldi. Şampiyon olduk. Kimse bunun hakkında konuşamaz. Herkesi yendik.

20. şampiyonluk da kazanacağız

4 maç kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bizi durdurmaya çalıştılar. Bir sürü şeyle uğraştık. Trabzonspor olayını biliyorsunuz. Verilmeyen penaltılar, olmayan kırmızı kartları yaşadık. Ama sonuç olarak müthiş bir şampiyonluk kazandık. Benim için inanılmaz gurur verici bir an oldu. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon 20. şampiyonluğu da kazanacağız.

Beşiktaş'a Van der Vaart tüyosu

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki vantadaşı Van de Vaart hakkında da konuşan Kuyt, ''Van der Vaart gibi bir yıldızdan konuşuyorsak, dünyada onu transfer etmek isteyen bir sürü kulüp var. Rafael için önemli olan kariyerini nerede devam etmesine karar vermesidir. Çünkü Dünya Kupası'nda kritik maçlar oynayacağız. Ne olursa olsun her zaman iyi yerlerde olmak isteyecektir'' diyerek açıklamalarına son verdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın