Görüş Bildir
Haberler
'Kamu Düzenini Tehdit Edenin Üzerine En Kararlı Şekilde Gidin'

'Kamu Düzenini Tehdit Edenin Üzerine En Kararlı Şekilde Gidin'

Batuhan
03.02.2016 - 15:14

Başbakan Davutoğlu, mülki ve idari amirlerine seslenerek, 'Kim kamu düzenini tehdit ediyorsa, etnik kökeni, mezhebi argümanı ne olursa olsun, üzerine en kararlı şekilde gideceksiniz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Vilayetler Evi'nde Doğu ve Güneydoğu illerinin mülki ve idari amirleriyle toplantıda bir araya geldi.

Davutoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan mülki idare amirlerine seslenerek, 'Alanda halkla beraber olun, çarşıya çıkın, pazara çıkın. Güvenlik riski olabilir. Güvenlik riski dolayısıyla halktan uzak kalan birisi görevini yapmamıştır. Kendisi güvenlik riskini üstlenmeyen bir amirin, memuruna 'güvenlik tedbiri al' demesini ben kabul edemem' dedi. 

'Kim kamu düzenini tehdit ediyorsa üzerine kararlılıkla gidin'

'Kim kamu düzenini tehdit ediyorsa, etnik kökeni, dini gerekçesi ne olursa olsun, DEAŞ'ın yaptığı gibi yüce dinimizin değerlerini kullanmaya kalkabilir, mezhebi argümanı ne olursa olsun, üzerine en kararlı şekilde gideceksiniz' ifadelerkini kullanan Başbakan Davutoğlu, 'Hiçbir tereddüt göstermeyeceksiniz. Halk ile teröristi ayırt edeceksiniz. Halka şefkat, teröriste kudret elinizi göstereceksiniz. Askerimiz, polisimiz, bütün mülki yetkililerimiz halka şefkat gösterirken yüreğiyle, teröriste karşı kudret gösterirken bileğiyle gösterecek' şeklinde konuştu. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın