Görüş Bildir
Haberler
'Kadınlar Neden ...?' Diye Akıllara Takılan Soruların Yanıtlarını Bir Bir Açıklıyoruz!

etiket 'Kadınlar Neden ...?' Diye Akıllara Takılan Soruların Yanıtlarını Bir Bir Açıklıyoruz!

'Kadınlar neden?' ile başlayan soruları birbirimize soruyor ve hayatımızda da yanıtlar arıyoruz. Bu içeriğimizde, soruların cevaplarını bir bir verdik.

Kadınlar neden orgazm taklidi yapar?

Kadınların %30'u klitoral orgazma ulaşırken, geri kalanı ise orgazmı tadamıyor bile. Partnerlerinin kendilerini yetersiz hissetmemesi adına kadın da orgazm taklidine yöneliyor...

Kadınlar neden hemcinslerini kıskanır?

Kadınlar neden hemcinslerini kıskanır?

Kadın her zaman her konuda ilgi gören ve eşsiz olmayı ister. Bir ortamda da kendinden daha çok ilgi gören birini gördüğünde kıskanır. Her şeyin odak ve ilgi noktasında bulunmak kadın için önemli ve değerlidir. Bir kadının memelerini kıskanırken, bir başka kadının çantasını kıskanabilir. Tamamen 'Benim ne eksiğim var?' düşüncesinden kaynaklanır. Mükemmeliği aramaktansa kendisiyle barışık olan kadınlarda bu durum daha az görülmektedir.

Kadınlar neden piç erkek tercih eder?

Kadınlar neden piç erkek tercih eder?

Efendi erkekler biraz daha ana kuzusu göründüğü için kadınlara itici gelirler. Çoğu kadının, piç erkek tercih etmesinin nedeni; elde etme arzudur.

Kadınlar neden cinsel isteksizlik duyar?

Bunun en büyük nedenleri psikolojik durumlardır. Depresyon hali, cinsel isteksizliği arttırır. Eğer ki, ilişkisinden soğumuşsa bu durum da cinsel isteksizliğin nedenlerinden biridir.

Kadınlar neden makyaj yapar?

Kadınlar neden makyaj yapar?

İlk çağlarda, erkekler çiftleşmek için yanakları al, dudakları kırmızı, tırnakları kırmızı tonlarında olan kadınların daha sağlıklı göründüğünü düşünerek bu kadınları çiftleşmek için seçerdi. Zaman içerisinde, kozmetik sektörü insanın bu eğilimini endüstriye çevirdi. Kadınlar da, sezgisel olarak makyaj yöneldi.

Neden "bayan" değil de "kadın"?

Neden "bayan" değil de "kadın"?

Cinsiyetler, erkek ve kadın olarak ikiye ayrılır. Bu nedenle bayan değil, kadın!

Daha detaylı bilgi almak isteyenler için 👇

Kadınlar neden aldatır?

Kadınlar neden aldatır?

Erkeklerin fiziksel çekiciliğe kapılıp aldatmasından ziyade kadın genellikle girdiği duygusal boşluk nedeniyle aldatır.

Konuyla ilgili daha detaylı içeriğimiz için 👇

Kadınlar neden cinsel ilişki esnasında sesler çıkarır?

Kadınlar neden cinsel ilişki esnasında sesler çıkarır?

Sanılanın aksine, kadınlar sadece orgazm esnasında ses çıkarmazlar. Genellikle erkek orgazm olmadan hemen önce ya da erkeğin orgazm olma sırasında, kadınlar ses çıkarıyor. Bir bakıma, kadınların sesli tepkileri, kontrol edemedikleri bir durum değil. Partnerinin orgazmını kuvvetlendirmek için bilinçli olarak yapılan bir eylem aslında.

Kadınlar neden sütyen takar?

Kadınlar neden sütyen takar?

Aslında memenin şeklini korumak, sarkmasını önlemek sanılsa da tamamen toplumsal baskıdan dolayı sütyen takıyor kadınlar. Memelere özgürlük!

Kadınlar regl döneminde neden sinirli olur?

Kadınlar regl döneminde neden sinirli olur?

Regl döneminde östrojen ve progesteron hormonu düşüyor, sancılar, ağrılar ve halay çeken hormonlar derken regl dönemi stresli geçiyor.

Rehberimiz için 👇

Kadınlar neden büyük penis tercih eder?

Kadınlar neden büyük penis tercih eder?

Büyük penisin kendilerini çok daha kısa sürede ve çok daha şiddetli orgazma ulaştırabildiklerini düşünüyorlar.

Kadınlar neden cinsel ilişki sonrasında o kişiye bağlanır?

Kadınlar neden cinsel ilişki sonrasında o kişiye bağlanır?

Cinsel ilişki esnasında aşk hormonu olarak bildiğimiz oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormon bağ, güven ve sadakat ile ilgilidir. Oksitosin sayesinde ortaya çıkan bu hisleri cinsel ilişki yaşanan kişi ile ilişkinlendirir ve bu duyguları daha yoğun ve sık yaşamak istenildiği için o kişiye duyulan ilgi alaka artar.

Kadınlar neden erkeklerden daha uzun yaşar?

Kadınlar neden erkeklerden daha uzun yaşar?

İki X kromozomu olması sebebiyle kadınların vücudu her genin kopyasını tutar; yani bir gende problem varsa yedeği de vardır. Erkeklerde ise böyle bir yedekleme durumu yoktur. Bu nedenle zamanla daha fazla hücre hasar görür ve erkekleri daha büyük hastalık riskiyle karşı karşıya bırakır.

Kadınlar neden dekolte giyer?

Kadınlar neden dekolte giyer?

ABD'DEKİ Minnesota Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre kadınların genellikle yumurtlama dönemlerinde dekolte giymesinin nedeni erkekler değil, diğer kadınların gözünü korkutmak...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
192
93
61
57
43
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Skyler Nash

bay/bayan sesleniş biçimidir. mesela:bayım buraya baka bilirmisiniz.bu bayana yardım gerek vs. kadın/erkek cinsiyyet bildirir. birine feminist diye kadın bu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kesinlikle katılıyorum.yabancılarda nasılki mr mrs veya miss var,bizde de bay bayan veya hanım bey var,hitap şeklidir,ayrıca bayandan neden hoşlanmıyolar anl... Devamını Gör

nestathechopper2

içeriğin başında "bizce, bize göre" gibi tabirler kullansaydınız, bir kadın olarak hakkımda verilen cevaplardan bu kadar irrite olmazdım. küçücük daracık bak... Devamını Gör

WHOAMI

bazılarında amma saçmalamışsınız aq !