Görüş Bildir
Haberler
'İZ' dergisi sponsorlarını arıyor !

'İZ' dergisi sponsorlarını arıyor !

Denef Huvaj
17.03.2014 - 19:43 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 21:19

'İZ' dergisi sponsorlarını arıyor !

Sevgili dostlarımız, yıllardır bu ülkenin ve birçok coğrafyanın belleğini oluşturan, kültürel bir miras olan 'iz' dergisi, yayın hayatına sizlerin desteği ile devam etsin ister misiniz?

Bir süre önce, Genel Yayın Yönetmenliğini Ara Güler’in yaptığı ve Türkiye’nin tek foto-röportaj dergisi 'İZ’ e finansal sıkıntılardan dolayı 49. Sayıda(Ocak-Şubat 2014) ara verdiğimizi açıklamıştık.

2011 yılından beri sponsor sıkıntısı çeken İZ için uzun bir direnişe girdik ve hem kaliteyi hem de içeriği bozmadan İZ’e soluk verebilmek için çözümler aradık.  Ancak magazin içerikli ve digital dergilerin ön safhada olduğu günümüz kültüründe daha fazla direnemedik, virgül koymak durumunda kaldık..

İZ’in fazla ara vermeden yayın hayatına devam etmesi , okuyucularla buluşması Fotografevi olarak en büyük arzumuz. Ne yapabiliriz’i araştırdık, düşündük ve çabaladık.  Gerek telefonla, gerek e-posta ile bize ulaşan çeşitli sektörlerden ve şehirlerden fotoğraf sever okurların yorumları ile umutlandık,  güç-destek bulduk.

İstedik ki bir kez daha seslenelim fotoğraf severlere, sizlerin katkısıyla daha geniş kitlelere ulaşalım ve fotoğraf belleğimizi genişletmeye, geliştirmeye devam edelim. Bir kez daha direnişe geçelim. 

Biliyoruz ki hayatın ve sanatın her alanında etkin ve yetkin bireyler var aramızda…Kiminin fikri, kiminin sözü, kiminin vizörü, kiminin arkadaşı bu büyülü fotoğraf yolculuğumuzda engel olan taşlara dikenlere karşı çözüm olabilir.

İZ dergisinin bir kez daha sekteye uğramadan yayın hayatına devam edebilmesi için aşağıda belirtilen koşullara ihtiyacı var. Bu nedenle aşağıda bir-kaç seçenek hazırladık. Bunlardan biri size, arkadaşlarınıza, çalıştığınız firmaya veya iş ortaklarınıza uygun gelebilir.  

Aşağıda ‘ön abonelik’ ve ‘ilan’ tercihleri bulunuyor. Belirtilen seçeneklerden size uygun geleni işaretleyip gönderirseniz, 15 Nisan 2014 tarihine kadar sizlerden gelen yanıtlara göre  yapacağımız çalışma sonucunu yine sizlerle paylaşacağız.

Bize en kıymetli şeyi, 'umudu' geri verdiğiniz için teşekkür ederiz. 

abonelik ve ilan tercihleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0