Görüş Bildir
Haberler
Volkan: 'İstediğim Yeri Kaşırım Kime Ne?'

Volkan: 'İstediğim Yeri Kaşırım Kime Ne?'

Batuhan
27.08.2014 - 11:33 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 11:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’nin Milli kalecisi Volkan Demirel, TFF Süper Kupa maçındaki söz ve hareketlerinin arkasında durdu, ‘İstediğim yeri kaşırım kime ne?’ diye konuştu.

33 yaşındaki Milli kaleci, 2002 yılından bu yanan Fenerbahçe forması giyiyor.

Süper Kupa finalinde Galatasaraylı Felipe Melo yaşadığı gerilim, yaptığı hareketler ve maçtan sonraki açıklamaları ile gündeme oturan Fenerbahçe’nin Milli kalecisi Volkan Demirel, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, kendini savundu.

Volkan, “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak” sözleri ile ilgili, “Sokak köpeklerine bir şey demedim. Melo’nun kendisine köpek demesine vurgu yaptım” dedi.

Penaltı atışından yararlanmayan Melo’yu üzerine doğru sıçrayarak, itmesini ise “Fenerbahçe tribünlerine doğru koşarken Melo kalçasını çıkartarak beni düşürmeye çalıştı” sözleriyle savunan Volkan Demirel, Galatasaraylı futbolculara kasıklarını gösterdiği iddia edilen görüntüler hakkında da, “O anda kendi takım arkadaşlarıma ‘İşi bitirin artık’ diye bağırıyordum. Galatasaraylılara dönmedim bile” ifadelerini kullandı.

Bu arada Volkan Demirel’in açıklamaları üzerine harekete geçerek dün TFF’ye Milli kalecinin ceza alması için başvuruda bulunan Hayvan Hakları Federasyonu, bugün de Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Nediyor

Kaynak: http://nediyor.com/2014/08/27/volkan-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0