Görüş Bildir
Haberler
'İsrail, Evrensel Hukuk Kurallarını Çiğniyor'

'İsrail, Evrensel Hukuk Kurallarını Çiğniyor'

İsrail, Evrensel Hukuk Kurallarını Çiğniyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yüzlerce masum insanı katleden İsrail’in bütün uluslararası evrensel kuralları çiğneyerek devlet terörü estirdiğini söyledi.

Bozdağ, Sorgun ilçesinde iftar programına katıldı. Adelet Bakanı Bozdağ iftar öncesi yaptığı konuşmada, İsrail’in Gazze saldırılarına değindi.

Bozdağ, şöyle konuştu: 'Gökten Gazzelilerin üzerine ölüm yağdırıyorlar, karadan ölüm yağdırıyorlar, çocuk demeden, kadın demeden hasta, yaşlı masum demeden, hiç bir ayrım gözetmeden ölüm yağdırıyorlar. Bütün dünyada bu vahşeti seyrediyor. Çocukların nasıl öldürüldüğünü insnalar medya aracılığı ile takip etmekten hicap duyuyorlar, fotoğraflara videolara bakamıyorlar. Çünkü insanların öldüğü büyük bir vahşeti oarada görüyorlar. Bugün İsrail’in yaptığıyla Gazze’de sadece masum insanlar ölmüyor, öldürülmüyor. Aynı zamanda Gazze’de insanlık öldürülmektedir. Aynı zamanda Gazze’de vicdanlar yok edilmektedir. Dünyada bu vahşete maalesef seyircidir. Bugün Amerikası, Avrupası, Rusya’sı bütün dünya ülkelerin çoğunluğu, uluslararası toplum, BM ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta canlı yayında seyrediyorlar. Buradan bir kez daha ifade ediyorum ki; İsrail’in öldürdükleri Gazzeli Müslümanlar değilde Gazzeli Hristiyanlar olsaydı acaba Amerika’sı, Avrupası BM’leri böyle sessiz dururmuydu. Acaba bu İsrail’in bu savunma hakkıdır, meşru müdefa hakkıdır diye değerlendirme yaparlarmıydı yapmazlardı.'

CİHAN

Kaynak: http://cihan.com.tr/news/Bozdag-Israi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0