Görüş Bildir
Haberler
'IŞİD'li Canlı Bombalar AKP Kongresine Saldıracaktı'

'IŞİD'li Canlı Bombalar AKP Kongresine Saldıracaktı'

Gaziantep'te akşam saatlerinde IŞİD üyelerinin bulunduğu belirtilen bir eve operasyon düzenlendi. Evden patlama seslerinin duyulduğu belirtildi. Öte yandan düzenlenen operasyonlarla ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi, 3 gün önce kendini patlatan IŞİD'linin hedefinin AK Parti kongresi olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziantep'te, polis ekipleri Gazikent Mahallesi'nde IŞİD'e ait olduğu belirtilen bir hücre evine operasyon düzenledi. 

Saat 17.30 sıralarında polisin etrafı ablukaya aldığı ve kimseyi yaklaştırmadığı bölgedeki IŞİD'in hücre evinden saat 18.15 sıralarında bir patlama sesi duyuldu. 

Anadolu Ajansı operasyon yapılan evde kimsenin bulunmadığını ve  güvenlik güçlerinin kapıyı patlayıcı kullanarak açtığını duyurdu.

Ajans içeriye giren güvenlik güçlerinin arama çalışmalarını sürdürdüğü bilgisini verdi.

Başına 4 milyon TL ödül konulan IŞİD'li üzerindeki bombayı patlatmıştı

Başına 4 milyon TL ödül konulan IŞİD'li üzerindeki bombayı patlatmıştı

Yunus Durmaz, Suruç ve Ankara katliamlarını organize eden isimlerden

Gaziantep'te Perşembe akşamı polisin Çağlayan Mahallesi'nde bir eve düzenlediği operasyonda IŞİD'in eylemlerinin planlayıcısı olan ve başına 4 milyon ödül konularak aranan örgütün Türkiye emiri Yunus Durmaz, kendisini patlatarak ölmüştü.

'Hedef AK Parti kongresiydi'

'Hedef AK Parti kongresiydi'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada dün yapılan AK Parti kongresinin de teröristlerin hedefinde olduğunu söyledi.

Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada;

'Örgüt mensuplarının Antalya ilinde yapılan G-20 Zirvesine, İstanbul HDP binasına, Ankara Cumhuriyet Gazetesi binasına, Antalya ilinde yapılan Expo fuarına, Galatasaray-Fenerbahçe futbol müsabakasına, Kapadokya bölgesinde turizm faaliyetlerine karşı, 19 Mayıs kutlamalarına, 22 Mayıs 2016 tarihinde Ak Parti olağanüstü kongresine yönelik planladıkları ve planlayacakları eylemler, gerçekleştirilen operasyonlar ile engellenmiştir.' ifadelerini kullandı.

Kullanıma hazır canlı bomba yelekleri, patlayıcılar...

Kullanıma hazır canlı bomba yelekleri, patlayıcılar...

Yunus Durmaz'ın ölü, kardeşi Hacı Ali Durmaz ile örgüt üyesi 12 kişinin ele geçirildiği operasyonda yüklü miktarda patlayıcı ve silah ele geçirildiği açıklandı.

15 adet kullanıma hazır canlı bomba intihar yeleği, yeleklere ait 12 fitilli bilye destekli patlayıcı madde, 16 adet hazırlanmış boş canlı bomba intihar yeleği, 43 paket koli bandı ile sarılı kullanıma hazır 95 kilo TNT, ve 2 çuval içerisinde 37 kilo patlayıcı polislerin ele geçirdiği IŞİD malzemelerinden bazıları.

32 kişi tutuklandı

Vali Yerlikaya 1 Mayıs gününden itibaren IŞİD'e yönelik yapılan operasyonlarda 82 kişinin gözaltına alındığını ve bunlardan 38'inin tutuklandığını da söyledi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
25
24
18
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cako Bey

Ya bırakın bu dümenleri be kardeşim bıktık artık bu ülkede hatta dünyada her kesimin sığındığı ''mağdur edebiyatı''ndan..Başkenti defalarca havaya uçuran (!)... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

akpartiye gelince "saldıracaktı" akparti karşıtlatına gelince aaaaaaa saldırdı... yatacak yeriniz yok ulan sizin. Belkide o yüzden ölemiyosunuzdur.

Berkut Keskin

hangi evlat kendi anasına babasına kıyar ki?