Görüş Bildir
Haberler
'IŞİD'e Deri Toplanıyor' İddiası: 6 Yaralı

'IŞİD'e Deri Toplanıyor' İddiası: 6 Yaralı

Onedio Medya
04.10.2014 - 14:39 Son Güncelleme: 04.10.2014 - 15:49

'Işid'e Deri Toplanıyor' İddiası: 6 Yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, kurban derilerinin Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü adına toplandığı iddiası üzerine çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde Mustazaflar Derneği üyeleri Tarsus Kaymakamlığı'ndan kurban derisi toplama yetkisi aldıklarını öne sürerek mahallede kurban derisi toplamak isteyince, bölgede yaşayan Doğu kökenli bir grup tepki gösterdi. Bu kişilerin Mustazaflar üyelerinin mahalleden çıkmalarını istemesi üzerine iki grup arasında başlayan tartışma büyüyerek taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olaylara PKK yandaşlarının katılmasıyla mahalle savaş alanına döndü. Bunun üzerine sevk edilen çok sayıda polis kavgaya biber gaz ve TOMA ile müdahale etti.

Olay sırasında bir polis ekip otobunun kapısı göstericiler tarafından söküldü. Sökülen kapı çevredekiler tarafından polislere teslim edildi. Taşların atıldığı olaylarda 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polisin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucu Mustazaflar Derneği üyeleri mahalleden çıkartılaınce gerginli...

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0