Görüş Bildir
Haberler
'İntiharın Eşiğindeyim' Diyen İşsiz Vatandaş İsyan Etti: "Vali Sırtımı Sıvazlıyor 'Peçete Sat' Diyor"

etiket 'İntiharın Eşiğindeyim' Diyen İşsiz Vatandaş İsyan Etti: "Vali Sırtımı Sıvazlıyor 'Peçete Sat' Diyor"

Ulaş
19.12.2019 - 15:13

Elazığ'da bir sokak röportajı sırasında işsizliğe isyan eden kişi sosyal medyanında gündeminde. İş için şehrin valisine gittiğini belirten vatandaş 'Sırtımı sıvazlıyor, 'peçete sat' diyor. Benim sonum ne olacak?' diyerek tepki gösterdi. 

Öte yandan Elazığ Valiliği böyle bir görüşmenin olmadığını açıklarken, Deniz Taze isimli vatandaş da kendi sözlerini yalanlayarak 'Vali ile görüşmedim' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sokağın Rengi isimli YouTube kanalında yer alan videoda, sokak röportajı sırasında konuşan Deniz Taze, uzun zamandır iş aradığını, vali ve milletvekillinden yardım istediğini ancak kimsenin yardım etmediğini söyledi. Taze, 'Benim sonum ne olacak?' diye sordu.

'İntihar seviyesine geldim, kimse bilmiyor...'

İki çocuk babası olduğunu ve eve ekmek götüremediğini, aylardır iş aramasına rağmen İŞKUR'un da istihdam yaratmadığını söyleyen Taze, 'Sosyal Güvenlik Kurumu'na gidiyorum sırtımı sıvazlıyor, nereye gitsem sırtımı sıvazlıyorlar. İntiharın eşiğine gelmişim. Ne yapayım eşimden mi ayrılayım. Evladımın gözlerine bakamıyorum ' diye konuştu.

'Vicdanen huzursuzum, evladıma bakamıyorum.'

Taze'nin isyanı ve valinin sözleri sosyal medyanın gündeminde. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Valilik "görüşme yok" dedi

Valilik "görüşme yok" dedi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım

Elazığ Valiliği tarafından yapılan basın duyurusunda, Vali Çetin Oktay Kaldırım ile Deniz Taze arasında bir görüşme olmadığı kaydedildi.

Kendi sözlerini yalanladı 🎥

Sokak röportajında valiye isyan eden Deniz Taze, daha sonra yaptığı açıklamada vali ile aralarında herhangi bir görüşme gerçekleşmediğini ve sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
190
52
32
13
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

yarın elazığ'da seçim yap akape yüzde 70 gelir. ağlamayın.

KoSeKu

vermeyen %30 ölsün o zaman?

Recep Şener

Dayı derdini anlıyorumi üzülüyorum ancak siz kendi ellerinizle seçtiniz. Kendi ellerinizle başa getirdiiniz. az değil! yüzde 70'iniz!

Merve Çelik

Ya hala akp chp muhabbeti yapıyosunuz. Chp başa geçse ülkede işsiz mi kalmicak sanki. Dünyanın en değerli parasını taşıyan ülkelerde aynı bu şekilde arkadaşı... Devamını Gör

Fısdıkcı Şahab

6 senedir elazığda yaşamak zorunda kalıyorum maalesef. belediyenin hiçbi şey yaptığını görmedim. şehrin merkezinde oturuyorum nerdeyse her gün elektrikler su... Devamını Gör