Görüş Bildir
Haberler
'İmamoğlu'nu Kabul Etmiyorum' Demişti: İSPARK Müdürü İstifa Etti

etiket 'İmamoğlu'nu Kabul Etmiyorum' Demişti: İSPARK Müdürü İstifa Etti

23 Haziran seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun tekrar İstanbul Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi olan Hüseyin Hacıoğlu görevinden istifa ederek ayrıldı. Hacıoğlu  31 Mart seçimlerinin ardından 'Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanı kabul etmiyorum' açıklaması yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk gazetesinden Esra Boğazlıyan'ın haberine göre, 23 Haziran seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun tekrar İstanbul Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi olan Hüseyin Hacıoğlu dün itibariyle görevinden istifa etti.

31 Mart sonrası açıklamaları dikkat çekmişti📹

31 Mart seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ve mazbatasını almasının ardından İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu'nun 'Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanı kabul etmiyorum' açıklamaları sosyal medyada yankı uyandırmıştı.

Hayri Baraçlı da 7 yardımcısı ve hukuk müşaviri ile birlikte İmamoğlu'nun mazbatasını almasının ardından istifa etmişti👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1542
420
120
38
32
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut

dur öyle istifa edeyimde gideyim olmaz. once bir ispark arastirilsin, o pisikleriniz ortaya ciksin. dogru duzgun gideri olmayan kurumu nasil zarar ettirdiniz... Devamını Gör

Fatih Öztürk

o pislikler çıkacak zaten kaçarı yok.

Tuna Karahan

Çakırlı arabayla gezen serseriyi bende ispark müdürü olarak kabul etmiyorum.

medj4iTR

Götüne öyle tenekeyi bağlarlar, sike sike hem de... Haydi bak şuradan siktir git.