Görüş Bildir
Haberler
'İmamoğlu Daha 5 Tane Galericiyle Baş Edemiyor' Diyen Cüneyt Özdemir'e Tepkiler

etiket 'İmamoğlu Daha 5 Tane Galericiyle Baş Edemiyor' Diyen Cüneyt Özdemir'e Tepkiler

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında yaptığı son yayında Ekrem İmamoğlu'nun reddedilen 6 bin yeni taksi projesine de değindi. Mansur Yavaş ile İmamoğlu'nu kıyaslayan Özdemir, Yavaş'ın Ankara'da destan yazarken İmamoğlu'nun çözüm üretemediğini söyledi ve 'Daha 5 tane galericiyle baş edemiyorsun' dedi.

Taksi projesinin hükümet temsilcilerinin oylarıyla reddedildiğini hatırlatan sosyal medya kullanıcıları ise Özdemir'i eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'a yeni 6 bin taksiyi içeren 'Taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifi' dünkü UKOME toplantısında Bakanlık ve Valilik temsilcilerinin oylarıyla reddedilmiş, İmamoğlu bu temsilcilere hitaben “Size talimat öyle geldi, mesajlardan görüyorum' demişti.

UKOME'nin yapısı Şubat'ta değiştirilmişti

UKOME'nin yapısı Şubat'ta değiştirilmişti

Büyükşehirlerde belediyelerin yönettiği UKOME'nin yapısı Şubat ayında Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle değiştirilmişti. 

Yeni yönetmelikte, Milli Eğitim, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da UKOME üyesi yapılmıştı.

UKOME’nin mevcut yapısında 11’i İBB, 10’nu hükümet tarafından belirlenen 21 üye bulunuyordu. 

Yapılan değişiklikle 3 bakanlık daha UKOME bünyesine dahil edilerek üye sayısı hükümet lehine 27’ye çıkarılmıştı.

Detaylar için 👇

İmamoğlu'nun ret kararı sonrası yaptığı paylaşım 👇

"Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın, Ortadoğu'da ne yapacaksın?"

"Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın, Ortadoğu'da ne yapacaksın?"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında yaptığı 'İmamoğlu İstanbul'daki ilk yenilgisini nasıl aldı?' başlıklı yayında İmamoğlu'nu soruna çözüm bulamamak ve siyaset üretememekle eleştirdi. 

Özdemir, şunları söyledi:

'Oylama yapıldı 'hayır' çıktı. Kardeşim bu İstanbul'un problemi mi? Problemi. AK Parti çelme takmak istiyor mu? İstiyor. Adamlar seçimi yenilettiler, yendi. Bunu mu çözemeyecek? Şimdi Ekrem İmamoğlu'nun kafasında ne var? Biliyoruz ki cumhurbaşkanlığı var. Sen şimdi İstanbul'da 5 tane galericiyle baş edemiyorsun. Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın, Ortadoğu'da ne yapacaksın Avrupa Birliği'nde ne yapacaksın?'

Özdemir'in yayınından ilgili bölüm 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cüneyt Özdemir'in açıklamalarına sosyal medyadan tepkiler 👇

Cüneyt Özdemir'in açıklamalarına sosyal medyadan tepkiler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
695
232
127
58
37
27
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

imamoglu'nu engellemek icin iş yapamasin diye tayyibinden bakanlarina valilerinden emniyetine herkesin dort bir koldan ibb'nin islerini sabote etmeye çalıştı... Devamını Gör

be happy

Erdoğan demişti “ İstanbul Türkiye’dir “ İstanbul’u kaybetmemek için neler yaptıklarını gördük ama kaybettiler. Şimdi de çalıştırmamak için her şeyi yapıyor... Devamını Gör

U Efekent

cüneyt oğlum al şu parayı, yine tarafsızmış gibi takıl, risksiz konularda ara sıra giydir iktidara, ama muhalefete nefes bile aldırma.