Görüş Bildir
Haberler
'Imaginals' Sergisi Tarihi Yarımadada

'Imaginals' Sergisi Tarihi Yarımadada

Ulaş
18.03.2014 - 17:41

'Imaginals' Sergisi Tarihi Yarımadada

Farklı hayatları ve kültürleri çektiği fotoğraflarla keyifli bir yolculuğa dönüştüren fotoğraf sanatçısı Stephane Herbert’in 'Imaginals' adlı sergisi 20 Mart 2014 tarihinde Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde açılıyor.

Fatih Belediyesi ve Fotoğraf Dostları Derneği'nin Tarihi Yarımada’ya kazandırdığı müzede açılacak sergide, sanatçının Doğu ve Batı ülkelerindeki yolculuklardan derlenen fotoğrafları yer alacak. Sergi 22 Haziran 2014 tarihine kadar açık kalacak.

IŞIK VE RENKLERE YOLCULUK

Farklı kültürlerin yaşadığı Kadırga Semti’ndeki müzenin duvarlarını süsleyecek fotoğraflar unutulmaz bir yolculuğu davet aslında. Tacikistan’da yükselen Pamir dağlarında gezindikten sonra Guatemala’da Atitlan gölü kıyılarına inerek doğanın mucizelerine tanık olacaksınız. Mayaların desenli dokumaları arasında renklerin zenginliği içinde kaybolurken, kendinizi bir anda İslami Doğu’nun soyut mozaiklerinde bulacak, oradan ortaçağ kenti Herat’ın mistik sofularına konuk olacak, modern Brasília’nın vizyoner şehir planlamacılarına uğrayacaksınız.

HERBERT: BU SERGİ İSTANBUL’A VEFA BORCUM

25 yıldır dünya ülkelerini, halklarını, toplumlarını ve geleneklerini fotoğraflayarak açtığı sergilerle tanıtan Stephane Herbert, fotoğrafla ilk 18 yaşındayken geldiği İstanbul’da tanıştı. Sanatçı, Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi'ndeki sergisinin Türkiye’ye ve İstanbul'a bir vefa borcu olduğunu söylüyor.

PROGRAM

Tarih : 20 Mart 2014-Perşembe

Saat : 18.00

Yer : Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi

Adres : Şehsuvar Bey Mah. Kadırga Liman Cad. No: 60- Kadırga-Fatih

Kaynak: http://www.trthaber.com/haber/kultur-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın