Görüş Bildir
Haberler
"İlkay'a Baskı Yapmıyoruz"

"İlkay'a Baskı Yapmıyoruz"

Fatih
14.01.2015 - 18:41

Alman yönetici, transfer gündeminin en gözde isimlerinden İlkay Gündoğan ve Marco Reus'un durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke , takımın yıldız oyuncularından İlkay Gündoğan ve Marco Reus 'un kulüpteki gelecekleri hakkında konuşurken, teknik direktör Jürgen Klopp 'a da değindi.

Alman yıldız Marco Reus'un transfer bilmecesiyle ilgili, 'Benim arzum, uzun seneler burada kalması. Eğer gitmeyi seçerse, kendisinin bileceği bir iş. Futbol dünyasının cilvesi bu sonuçta, birileri ayrılır, yenileri gelir ve yola devam etmeyi denersiniz.' dedi.

25 yaşındaki futbolcunun geleceğinden çok bir an önce maç kondisyonuna kavuşmasını dileyen Alman yönetici, 'Öncelikle eski haline dönüp, gollerine devam etmesini hepimiz istiyoruz. Zamanı gelince bir karar alacak zaten. Eninde sonunda o an gelecek. Belki dört, belki sekiz hafta sonra... Bizim açımızdan o kadar fark etmeyecek.' şeklinde konuştu.

İLKAY'A BASKI YOK

İlkay'a yeni sözleşme baskısında bulunmadıklarını belirterek, 'Kontratını uzatması için İlkay Gündoğan'a bir ultimatom vermedik. Biz bugüne kadar hiçbir oyuncumuza da böyle bir baskı yapmadık.' ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk yarısında Bundesliga'da büyük bir hayal kırıklığı yaratan Dortmund, 17 maçın 10'unun kaybederken, devre arası öncesi sondan ikinci sıraya kadar geriledi.

'K LOPP, BİZİM İÇİN DOĞRU KİŞİ'

Takımın mevcut haliyle ilgili olarak, 'Klopp'un halen harika bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Altı sene boyunca beraber çalıştığımız biri hakkında, fikrimizi bir anda değiştiremeyiz. Bence kendisi Borussia Dortmund için %100 doğru insan. Evet, durumumuz alışılmışın dışında. Üst üste geçen altı başarılı senenin ardından, böyle bir şey başımıza geliyor. Bunu düzeltecek kişiler de yine biziz.' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/446/alman...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın