Görüş Bildir
Haberler
"İlk Tercihim Galatasaray"

"İlk Tercihim Galatasaray"

Batuhan
13.11.2015 - 10:26

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Akhisar Belediye'nin yıldızı Güray Vural'dan mesaj var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sol bek, sol ön ve sağ önde oynuyor. Çalıştığı her hocanın vazgeçilmezi. Klas goller atıyor, asistler yapıyor.

Akhisar’ın yıldızı Güray Vural’ın performansı her geçen gün biraz daha göz kamaştırıyor. Geçen yaz adı Galatasaray başta olmak üzere Bursaspor, Kasımpaşa ve Sivas’la anıldı. Bu sezon sonunda ise sözleşmesi sona eriyor.

27 yaşındaki futbolcu hedeflerini büyük bir samimiyet ve açık yüreklilikle paylaşıyor. İşte Güray Vural’ın sözleri:

‘İsim değil, karakter’

“Denizlispor’da Hamza hocayla beraberdik. Benim ayağımın kırık olduğu dönemde gelmişti ama hiç oynadığımı görmedi. Sadece tanışıklığımız vardı. Sonrasında Akhisar’a istedi. Bana şans verdi, oynattı. Sadece benim için değil, birçok oyuncuda hakkı büyüktür. Onun için isim önemli değil, futbol yapısı ve karaktere değer verir. Bence doğru da yapıyor. Çok da başarılı. Bilal’i aldıktan sonra çok eleştirildi. Ancak sonradan herkes aslında ne kadar doğru bir tercih yaptığını gördü.”

‘Devre arası da olur’

“Şu anda onunla bu konuda bir görüşmemiz yok ama inşallah ilerleyen zamanda olur. Hamza hoca Anadolu takımlarından çalıştığı, kendi bildiği oyuncuları oynatmayı seven biri. Devre arasında, sezon sonunda ne zaman olursa olsun. Kendi bildiğim hoca olduğu için ilk tercihim kesinlikle Hamza hoca olur.”

‘Sol bekte sıkıntı var’

“Benim asıl mevkiim sol bek. Galatasaray’ın da bu mevkisinde bir boşluk var. Olcan oynuyor şu an orada ama sürekli götürebilecek mi tartışılır. Şu an takımımda sağ kanatta oynuyorum, ancak Galatasaray’a gidersem şansımın sol bekte yüksek olduğunu düşünüyorum. Ön tarafta belki yüksek değil ama sol bekte başarılı olacağıma inanıyorum. Orada bir açıklık hissediyorum. Hırslı bir oyuncuyumdur. Sabırlıyım, beklerim, şans geldiğinde de onu geri çevirmem. Oraları hedeflediğim için kendime bu konuda güveniyorum.”

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
4
0
0
0
0