Görüş Bildir
Haberler
'İçim Kan Ağlıyor'

'İçim Kan Ağlıyor'

Batuhan
22.05.2015 - 11:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın yıldızı Veli Kavlak, şampiyonluk yarışından kopmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Omzundaki sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve tedavisini Avusturya’da sürdüren Veli Kavlak, kaçan şampiyonluk nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi.

“Beşiktaş olarak, bütün takım çok emek harcadık, çok mücadele ettik” diyen Veli sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her şeyin üç maçta böyle olacağını hiç kimse bilemezdi. Arkadaşlarımla sürekli telefonla konuştum ve onlara destek verdim. İçim kan ağlıyor. Maçları izlerken her yerim kasıldı. Takımı dışardan izlemek, oynamaktan daha zor. Gelinen noktada benim bakış açım şu; Ortada bir başarı varsa herkesindir, başarısızlık da herkese eşit dağıtılmalıdır. Ne bir kahraman ne de bir suçlu yaratmak doğru. Bu kadar emeğe, mücadeleye yazık oldu. Umarım Şampiyonlar Ligi vizesi alırız da bu kadar emek boşa gitmez.”

Uzun süre sahalardan uzak kalmasına neden olan sakatlık hakkında bilgi veren Veli, “Daha önce omzumdan ameliyat olmuştum. Son dönemde ağrılar dayanılmaz seviyeye ulaştı. Oynadığım mevki itibarıyla özellikle ikili mücadelelerde beni fazlasıyla zorladı” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ DAVETİ GERİ ÇEVİRDİM”

Durumu idare etmeye çalıştığını ancak kasılma ve ağrılarla başa çıkmakta güçlük çektiğini belirten Beşiktaşlı futbolcu, “Türkiye’de 5-6 doktora gösterdik. Bir türlü kasılmaların ve ağrıların nedenini bulamadık. Sonuç itibarıyla ameliyatı yapan doktora gittik. Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Marcel Koller aradı, ’14 Haziran’da Rusya ile deplasmanda çok önemli bir maçımız var, hala iyileşmedin mi? Seni takıma alacağım’ dedi. Ancak ona hazır olmadığımı ve tedavimin devam ettiğini söyledim. Aynı ağrıları yaşamaktan korkuyorum ve tamamen iyileşmek istiyorum. Burada boş durmuyorum, günde iki idman yapıyorum. İnşallah yeni sezonda eski Veli’yi taraftarlarımız yine sahada görecek. Beşiktaş’ı ve takım arkadaşlarımı çok özledim. Ancak şu an için yapabileceğim fazla bir şey yok” diye konuştu.

VELİ’SİZ OLMUYOR!

En son 22 Mart tarihinde oynanan ve 1-0 kaybedilen Fenerbahçe maçında forma giyen Veli Kavlak, daha sonraki yedi karşılaşmada takımdaki yerini alamadı. Beşiktaş, bu maçlarda sadece 3 kez kazanırken, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puan kaybetti.

Kartal’ın Veli’nin olmadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle

Beşiktaş-Başakşehir: 0-0, Kasımpaşa-Beşiktaş:1-5, Beşiktaş-Karabük: 2-1, Trabzon-Beşiktaş: 0-2, Beşiktaş- Gaziantep: 1-1, Akhisar- Beşiktaş: 1-1, Beşiktaş- Konya: 0-1.

Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0