Görüş Bildir
Haberler
'Huzur ve Refah İstiyoruz'

'Huzur ve Refah İstiyoruz'

Ulaş
28.10.2015 - 18:46

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabük'te düzenlenen mitingde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu "bu ülkede huzur ve refah istiyoruz. Huzur ve refahı hakça, insanca bir düzen getirerek sağlayacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabük'te düzenlenen mitingde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu "bu ülkede huzur ve refah istiyoruz. Huzur ve refahı hakça, insanca bir düzen getirerek sağlayacağız" dedi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hiç kimsenin CHP'ye 'Siz oyun bozanlık yaptınız, insanları kandırdınız, milli iradeye saygısızlık yaptınız' diyemeyeceğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, 'Biz sonuna kadar namuslu, dürüst bir siyaset istiyoruz. Benim derdim köşeyi dönmek değil, siyaset köşeyi dönme aracı değil. Benim derdim saraylar, hanlar, hamamlar değil. Vatandaşın derdi var, hizmet edeceğiz' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, kredi ve tüketici kredisi borçlarına uygulanan faizlerin en az yüzde 80'ini sileceği vaadinde bulunarak, şunları söyledi:'Bu ülkede huzur ve refah istiyoruz. Huzur ve refahı hakça, insanca bir düzen getirerek sağlayacağız. Nasıl getireceğiz bunu? Söz verdim yine veriyorum. Emekliye Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğim. '

'Toplum ayrıştı'

Toplumun ayrıştırıldığını, bölündüğünü, insanların komşunun kimliğinin ve inancının sorgulanmaya başlandığını savunan Kılıçdaroğlu, 'İnanç üzerinden kim siyaset yapıyorsa bilin ki Müslümanlığa en büyük zararı o veriyordur. Etnik kimlik üzerinden kim siyaset yapıyorsa bilin ki bu toplumu ayrıştırıyor ve bölüyordur. Benim bildiğim Allah için ibadet yapılır siyaset için değil. Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını siyasete malzeme etmedim, Allah da göstermesin' dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gençlerin gelecek kaygısı taşıdığı, terörün azdığı bir dönemde etnik kimlik tartışmasının yanlışlığına değinerek, CHP'nin Karabük'e çok katkısı bulunduğunu, ancak kentten milletvekili çıkartamadıkları için kırgın olduğunu kaydetti.

Vatandaşlardan yetki isteyen Kılıçdaroğlu, 'Bu ülkede fakirliği tarihe gömeceğim. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Kadının hesabına yatıracağız parayı. Hiçbir çocuğumuzu ayırmayacağız. 'Bu yandaşımız ona verelim, bu bize oy vermedi vermeyelim' değil, 78 milyon vatandaşı kucaklayacağım' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmalarının ardından CHP Karabük milletvekili adaylarını tanıttı.

  • AA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
8
7
3
0
0
0