Görüş Bildir
Haberler
"Holmen ile İlgileniyoruz"

"Holmen ile İlgileniyoruz"

Batuhan
05.01.2014 - 16:08

"Holmen ile İlgileniyoruz"

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 'Bir yabancı hakkımızı orta sahaya kullanacağız. Kampa yetişmese bile maçlara yetiştireceğiz' dedi.

Körüstan, Fernandao ve Oğuzhan'ın basına tanıtıldığı törenin ardından transferle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, orta sahaya bir transfer düşündüklerini, ayrıca diğer mevkiler için de takıma takviyede bulunacaklarını söyledi.

Takımda 9 yabancı oyuncularının bulunduğunu, 1 yabancı kontenjanlarının olduğunu anımsatan Körüstan, 'Bugün iki transferimizi gördünüz. Orta sahaya da bir transfer yapmayı düşünüyoruz. Tabii başka transferlerimiz de olacak. En önemli transferimiz orta sahaya. Bir yabancı hakkımızı orta sahaya kullanacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Kampa yetişmese bile maçlara yetiştireceğiz' diye konuştu.

Körüstan, 'Fenerbahçeli Holmen ile ilgili temaslar ne durumda?' sorusuna, 'İsimle ilgili bir şey söylemek istemiyorum ama tabii Holmen basına çıktığı için söyleyebiliriz. Holmen ile ilgili çalışmamız var. Fenerbahçe'den ret cevabı aldık ama yine de umutlarımız devam ediyor' yanıtını verdi.

Fenerbahçeli bir diğer futbolcu genç Salih Uçan ile ilgili bir soruyu, 'İsimle ilgili bir şey söylemek istemiyorum' diye cevaplayan Körüstan, Batalla ile ilgili soruları ise şöyle yanıtladı: 'Batalla ile ilgili en ufak bir teklif yok. Biz de basından takip ediyoruz, kulak dolması bilgilerle. Ne Pinto ile ilgili ne de Batalla ile ilgili ciddi bir teklif yok. Diğer futbolcularla ilgili de bir bilgimiz yok. Çok yeni, ara transfer salı günü başlıyor. Bir kaç gün içinde bu konuyla ilgili de hareketlilik bekliyoruz.'

Teknik Direktör Christoph Daum'un açıkladığı gibi Hakan Aslantaş'ın takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Körüstan, Hakan ve diğer oyunculara teklif gelmesi halinde değerlendireceklerini bunun dışında kamp kadrosunun belli olduğunu bildirdi. 'İkinci yarıdan beklentileriniz nedir?' sorusuna da Körüstan, şu yanıtı verdi: 'İlk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik. 4-5 puan daha fazlasını alabilirdik. İkinci yarının çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Amacımız kupada gidebildiğimiz en iyi yere gitmek hatta kupa şampiyonluğunu elde etmek. Ligde de UEFA Kupası'na gidecek bir takım oluşturacağız. Son 6-7 haftadır takımımız çok iyi futbol oynuyordu. Bunu sahada herkes gördü. Ligi en iyi yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum.'

'Orta sahaya transfer edilecek futbolcu Sivasspor maçında sahada olacak mı?' sorusu üzerine ise Körüstan, 'İnşallah olacak. Hatta kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz yabancı transferler birkaç günde netleşmiyor. Onun için alternatifi de fazla tutuyoruz. 3-4 alternatifimiz var. İnşallah yetiştireceğiz' değerlendirmesinde bulundu.

Fernandao ve Oğuzhan imzaladı

Bu arada Başkan Erkan Körüstan ve 2’nci Başkan Rıdvan Şen ile birlikte İstanbul’dan Bursa’ya gelen Fernandao ile Oğuzhan, önce yeşil beyazlıların Özlüce tesislerini gezdi, daha sonra Bursaspor forması giyerek medyanın önüne çıktı.

Danimarka’nın FC Nordsjaelland’de forma giyen ve Bursaspor ile 3,5 yıllık sözleşmeye imza atan Oğuzhan Aynaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Danimarka’da çok iyi senelerim geçti. Ancak geçtiğimiz sezon bir sakatlık yaşadım. Tamamen iyileştikten sonra Bursaspor’dan transfer teklifi geldi. Çok sevindim ve buraya geldim. Hedefim kısa süre içersinde takıma ısınmak ve ilk on birin değişmek oyuncusu olmak. İnşallah Bursaspor’da çok büyük işler başaracağıma inanıyorum. Böylesine güzel bir tesis bulacağımı bekliyordum. Bursaspor’u Danimarka’dan da takip ettim. Birçok maçını izledim. Harika bir taraftar gurubu var. Danimarka’da böyle bir taraftar grubu hiç görmedim. Onları çok mutlu edeceğimizden şüphem yok. Bursaspor’dan hiçbir futbolcu ile tanışmıyorum va onları tanımaya şimdiden hazırım.'

FERNANDAO: BAŞARILI OLMAYA GELDİM

Yeşil beyazlılar golcü sorununu çözümlemek için Brezilya’nın Baia takımından kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Jose Fernandao Viana De Santana, 'Büyük hedefleri olan bir takıma geldim. Burada başarılar yaşamak istiyorum' dedi.

Brezilyalı Fernandao Bursaspor’daki hedefleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

'Güçlü yapıya sahip bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Benim her maçtaki hedefim, rakip takım savunmacılarına zor anlar yaşatmak ve takıma katkı sağlamak. Bursaspor’un başarısı için elimden gelen tüm çabayı ortaya koyacağım. Şuan çok mutluyum. Brezilya’da iyi bir sezon geçirdim. Onun devamı Türkiye’de olacak.'

ADAPTASYON ZAMAN ALABİLİR

Brezilyalı Fernandao, 'Takıma ve arkadaşlarıma uyum biraz zaman alabilir. Bu süreyi alabildiğince hızlı geçmeye çalışacağım. Bu konuda takım arkadaşlarımın da bana yardımcı olacağından hiç şüphem yok. Ben Türkiye’ye ve Bursaspor’a mutluluklar yaşamak ve yaşatmak için geldim. Bu hedefime ulaşacağıma inanıyorum' şeklinde konuştu.

SKORER

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/bursasp...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın