Görüş Bildir
Haberler
'Hiçbir Zaman Yalnız Yürümeyeceğim'

'Hiçbir Zaman Yalnız Yürümeyeceğim'

Batuhan
13.11.2015 - 12:50

Futboldan 90 gün men cezası bulunan UEFA Başkanı Platini, başkanlığa adaylığının kararlılıkla sürdüğünü, 'Hiçbir zaman yalnız yürümeyeceğim' sloganıyla açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA Seçim Kurulu'nun, bugün açıkladığı FIFA başkanlık adayları arasında ismi geçmeyen UEFA Başkanı Michel Platini, seçim yarışında pes etmiyor.

Platini, adaylığını destekleyen 'News Tank Football' haber sitesine verdiği röportajda, adaylığının kararlılıkla süreceğini bildirdi.

Adaylığının desteklenmesi için başlatılan imza kampanyasına teşekkür eden Platini, 'Bu imza kampanyasını başlatanlara teşekkür ederim, sizin girişiminiz beni çok etkiledi ve FIFA başkanı olmam konusundaki kararlılığımı artırdı' ifadesini kullandı.

İngiliz futbol takımı Liverpool taraftarlarının bir zamanlar çok kullandığı dünyaca tanınan 'Asla yalnız yürümeyeceksin' sloganına da  göndermede bulunan Platini, 'Hiçbir zaman yalnız yürümeyeceğim’’ diyerek yarışı bırakmayacağı mesajını verdi.

Açıklamada, daha önce adaylığını açıklayan 7 isim içinde yer alan Liberya Futbol Federasyonu Başkanı Musa Bility'nin yapılan incelemeler sonrasında adaylığının kabul edilmediği belirtildi.

FIFA başkanlık seçimi, 26 Şubat 2016'da İsviçre'nin Zürih kentinde yapılacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0