Görüş Bildir
Haberler
'Hiçbir Zaman Kahraman Olmadık'

'Hiçbir Zaman Kahraman Olmadık'

Batuhan
17.05.2016 - 16:21

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, elde ettikleri başarının anahtarının rakipleri olduğunu ve hiçbir zaman kahraman olmadıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, yardımcıları Tamer Tuna, Şeref Çiçek, kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira ve kondisyoner Miguel Peiro Montana ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elde ettikleri şampiyonluğa rakiplerinin büyük katkı yaptığını belirten Güneş, şunları söyledi:

'Şampiyonluğumuzun, başarımızın anahtarı bana göre rakipler. Bizi ne kadar zorlamışlarsa biz o kadar iyi olduk. Rakipsiz biz bir hiçiz. Zayıf rakip, sizi de zayıf bırakır. Güçlü oldukça ise sizi de güçlü kılar, işinizi zorlaştırır. Heyecan getirir. Düşünün iki takım kaldık, rakip bizi son haftaya kadar zorladı. O baskıyı kaldırmak, kendini hep formda tutabilmek kolay değil. Bu anlamda rakiplerimize teşekkür ediyorum. Futbolun güzel oynanması için bizi zorladılar.'

Güneş, verdikleri destekten dolayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, 'Bu işin merkezinde onlar var. Bütün kararları onlar veriyor. Başarının merkezine de onları koyuyoruz.' diye konuştu.

"Hak etmediğim abartılı övgüler aldım"

"Hak etmediğim abartılı övgüler aldım"

Medya mensuplarına teşekkür eden ve aynı zamanda da eleştiride bulunan Güneş, şöyle devam etti:

'Sezon başından beri katkılarınızın olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı hatalarımızın da olduğunu biliyorum. O konuda affınıza sığınıyorum. Son günlerde şahsıma gösterilen ilgiden, abartılı övgülerden, daha önce haksız eleştirilerde olduğu gibi olumsuz etkilendiğimi söylemek istiyorum. Bazen hak etmediğim abartılı övgüler aldığımı söylemeliyim. Bu konuda kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama bazen de etkileniyorum.'

"Hiçbir zaman kahraman olmadık"

"Hiçbir zaman kahraman olmadık"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezon başında her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylediklerini anımsatan deneyimli teknik adam, 'Geçen yıllarda Samet Aybaba ve Slaven Bilic'in katkılarının olduğunu düşünüyorum. Bu yıl da ekibimle beraber bu katkıya devam ediyoruz. Biz hiçbir zaman kahraman olmadık, kahraman olmak da istemedik. Sadece görevimizi yapmaya çalıştık. Yapılan katkıdan ortaya bir eser çıkmışsa bu bizi mutlu eder.' ifadelerini kullandı.

"Dünya kulübü olma isteğimiz devam ediyor"

"Dünya kulübü olma isteğimiz devam ediyor"

Markalaşmak ve büyümek zorunda olduklarını anlatan Güneş, 'Dünya kulübü olma isteğimiz devam ediyor. Biz kesinlikle futbol oynamaktan zevk alacağız. Bundan ne zaman sapmışsak sıkıntı yaşadık. Ne yaparsan yap, o işi keyifle yapmalısın. Bunu yaparken emek verdik, yorulduk, bazen göz yaşı döktük, acı çektik. Bazen o göz yaşımızı olumsuz olarak bize karşı kullanmak isteyenler oldu.' şeklinde konuştu.

"Kendimizi ve Fenerbahçe'yi başarılı görüyorum"

"Kendimizi ve Fenerbahçe'yi başarılı görüyorum"

Ligde şampiyonluk için yarıştıkları Fenerbahçe'yi de başarılı bulduğunu anlatan Güneş, 'Lige baktığımızda kendimizi ve Fenerbahçe'yi başarılı görüyorum. Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor sıkıntılar çektiler. Olağanüstü çıkış yapan Torku Konyaspor ile Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor'u tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonası'nda da milli takıma başarılar diliyorum. Bugünden itibaren artık lig bizim için bitmiştir.' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın