Görüş Bildir
Haberler
'Hiçbir Baraj Başarımızı Engelleyecek Güçte Değil'

'Hiçbir Baraj Başarımızı Engelleyecek Güçte Değil'

Onedio Medya
26.04.2015 - 22:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, 'Hiçbir baraj hiçbir sınır başarımızı engelleyecek güç değildir. Bizler, mücadelemizde, zihinlerimizde, özgüvenimizde bu barajları aştık' dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Halkların ve İnançların HDP ile Dayanışma Gecesi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en temel sorunun siyasi iktidar olduğunu savundu.

Seçim barajının, HDP'nin sorunu olmaktan çıktığını ifade eden Yüksekdağ, şöyle konuştu:

'Hiçbir baraj hiçbir sınır başarımızı engelleyecek güç değildir. Dün yüzde 10 barajı devasa bir engeldi. Kafamızı kaldırıyorduk ama ucu göremiyorduk. Nereden nereye. Bugün yüzde 10 barajı bizim sorunumuz olmaktan çıkmış bu barajı koyanların sorunu olmuş. İşte etme bulma dünyası, etme bulursun dünyası. Kim derdi bu baraj bir gün onların başına bela olacak. Bizler mücadelemizde zihinlerimizde özgüvenimizde bu barajları aştık artık gerisi onların sorunu.'

HDP seçim bürolarına yapılan saldırıları kimlerin gerçekleştirdiğini çok iyi bildiklerini iddia eden Yüksekdağ, bunların adalet önüne çıkarılması gerektiğini kaydetti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0