Görüş Bildir
Haberler
"Her Şey İçin Ona Teşekkür Ediyorum"

"Her Şey İçin Ona Teşekkür Ediyorum"

Fatih
03.10.2014 - 18:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Her Şey İçin Ona Teşekkür Ediyorum"

Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, milli takımı bıraktığını açıklayan Dirk Kuyt'ın kararına saygı duyduklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Kuyt, bugün yaptığı açıklamada, 'Dünya Kupası'ndan sonra kendimi hala güçlü hissediyordum ve milli takımda devam edebileceğimi düşünüyordum. Yeni hocamız Guus Hiddink ile konuştuk. Beni Dünya Kupası'nda oynadığım pozisyonlarda oynatmayı düşünmediğini iletti. Bu konuşmadan sonra da ben anladım ki istediğim kadar forma şansı bulamayacağım' sözleriyle milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Bunun ardından Hollanda Futbol Federasyonu'na konuşan Guus Hiddink, 'Dirk Kuyt'ın kararına saygı duyuyorum. Hollanda futboluna kattığı her şey için ona teşekkür ediyorum' dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, 2008 yılında milli takımı bırakan ünlü kaleci Edwin van der Sar'ın ardından Kuyt'ın da yokluğunun takımda hissedileceğini ifade etti.

Hollanda Futbol Direktörü Bert van Oostveen de, Kuyt'ın her zaman takım arkadaşlarına ve genç futbolculara örnek olduğunu belirterek, her şey için kendisine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Bu arada Hollanda Milli Takım formasıyla 100'ler kulübüne girmeyi başaran Dirk Kuyt'ın milli takımı bırakma kararı Hollanda basınında geniş yankı uyandırdı.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0