Görüş Bildir
Haberler
"Hepsi Windows Phone'u İstiyor!"

"Hepsi Windows Phone'u İstiyor!"

Onedio Medya
28.03.2014 - 00:14 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 00:35

"Hepsi Windows Phone'u İstiyor!"

Bilgisayar dünyasının dev şirketinden gelen Windows Phone açıklaması, Microsoft'u çok sevindirecek!

IBM'in önemli yöneticisine göre, iş dünyasının büyük çoğunluğu, çalışanlarının Windows Phone kullanmasını tercih ediyor.

IBM Customer Platform Services kıdemli yardımcı başkanı Jim Szafranski'ye göre, kuruluşların çalışanları için Windows Phone tercih etmelerinin sebebi, Microsoft sistemleri ile olan uyum. Ancak Windows Phone her şeye rağmen marketin sadece yüzde 3'üne sahip ve iPhone - Android'in oldukça gerisinde.

Szafranski'ye göre Windows Phone 8, iş dünyasına özel özellikler de taşıyor. Güvenli işletim protokolleri, uygulama sandboxları ve bütün cihazı şifreleyebilen BitLocker teknolojisi, bu özelliklerden sadece bir kısmı.

Szafranski'nin RedmonD Magazine'e yaptığı açıklamalar özetle şu şekilde: ' IT dünyası Microsoft'u ve Windows'u seviyor. Active Directory ve Exchange gibi pek çok çözüme büyük yatırımda bulundular ve bunun bir sonucu olarak Windows Phone'un çalışanları tarafından kullanılmasını istiyorlar. Mobil platform söz konusu olduğunda kimsenin tamamen Windows kullanacağını düşünmüyorum ama kuruluşlar bunu istiyor ve inanıyorum ki yakın gelecekte Windows Phone, özellikle iş dünyasında büyük bir yükseliş yaşayacak. '

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/hepsi-wi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0