Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Belediye Başkanından Işıklı Panoda Mesaj: 'HDP'ye Gönüllü Oy Veren Alçaktır'

AKP'li Belediye Başkanından Işıklı Panoda Mesaj: 'HDP'ye Gönüllü Oy Veren Alçaktır'

Onedio Medya
15.09.2015 - 21:26 Son Güncelleme: 16.09.2015 - 08:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'nın Gündoğmuş İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Özeren, kent merkezindeki ışıklı panoda yayımlanan mesajında ilginç ifadelere yer verdi. Özeren'in mesajında şu ifadeler yer aldı: 'Camide namaz kılıp sandıkta HDP'ye oy veren Kürt benim kardeşim olamaz. Kardeşlik yüce bir makamdır. Alçaktan kardeş olmaz. HDP'ye gönülsüz oy veren korkaktır. Gönüllü oy veren alçaktır.'

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Cumhuriyet Meydanı'ndaki belediye pasajında asılı ışıklı panoda yer alan mesajıyla dikkati çekti. 'Gündoğmuş'a Mehmet Özeren, iyi gelecek' ifadesiyle başlayan mesajında terör olaylarına işaret eden Başkan Özeren, 'Allah'ım memleketimize göz diken hainlere fırsat verme. Ahrete gönderdiğimiz asker ve polislerimizi 'şehitlik' rütbesiyle taçlandır. Yüreğimizi dağlayan şehit haberlerine vesile olan soysuzlara kahhar isminle muamele et. Askerimizi, polisimizi uğursuz pusulardan, kahpe mayınlardan muhafaza eyle' dedi.

'Alçaktan kardeş olmaz'

İslam'ın reddettiği ırkçılığı hiçbir zaman kabul etmediğini aktaran Mehmet Özeren, 'Üstünlüğü ırkta gören bir zihniyeti de tasvip etmedim. 4 sene aralarında yaşayıp, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Kürt halkını da hep din kardeşim diye bağrıma bastım. Ama iş değişti. Camide namaz kılıp sandıkta HDP'ye oy veren Kürt benim kardeşim olamaz. Kardeşlik yüce bir makamdır. Alçaktan kardeş olmaz. HDP'ye gönülsüz oy veren korkaktır. Gönüllü oy veren alçaktır. 1000 sene İslam'a bayraktarlık yapan bir millete silah çeken alçak oğlu alçaktır' ifadelerine yer verdi.

"Mason uşaklarına uyup düşmanım olma"

"Mason uşaklarına uyup düşmanım olma"

Mesajında Kürt halkına da seslenen Mehmet Özeren, şu ifadeleri kullandı:

Ey Müslüman Kürt halkı. Ya yine HDP'ye oy ver, düşmanım ol, alçak ol ya karşı çık yüreklerde bayrak ol. Ama unutma kardeşime ne kadar şefkatli isem, düşmanıma o kadar cebbarım. Türk milleti rabbimin kafirlere karşı kılıcıdır. 1000 sene kardeşim oldun. İslam düşmanı mason uşaklarına uyup, düşmanım olma. Düşmanıma ne yaptığımı, kendileri güç yetiremeyince seni sahneye süren haçlı güruhuna sor. Karar hala ümit kesmediğimiz Kürt milletinindir.

Başkan Mehmet Özeren, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, geçen hafta bir cenaze töreninde HDP'li olduğunu iddia ettiği bir grubun tatsızlık çıkardığını, bunun üzerine bazı siyasi partilerin de kendisini 'PKK sempatizanı' gibi gösterdiğini, söz konusu mesajı bu nedenle yayınladığını söylemekle yetindi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0