Görüş Bildir
Haberler
'Hastalık Var, Kongre Yapılmamalı' Diyen Kadın Gerçeği Öğrenince 'AKP Ne Yapıyorsa Doğrudur' Dedi

etiket 'Hastalık Var, Kongre Yapılmamalı' Diyen Kadın Gerçeği Öğrenince 'AKP Ne Yapıyorsa Doğrudur' Dedi

Sokak röportajlarında ters köşe olan vatandaşlar kervanına bir kişi daha katıldı. Pandemi döneminde parti kongrelerinin yapılmasının yanlış olduğunu söyleyen bir vatandaş, kongrenin AKP'ye ait olduğunu öğrenince 'AKP ne yapıyorsa doğrudur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

YOL TV muhabirinin Ankara'da gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan bir kadın, önce pandemi döneminde kongre yapılmasının yanlış olduğunu söyledi. Kongreleri AKP'nin yaptığı söylenince de 'O ne yapıyorsa doğrudur' dedi. 

Kadının bu sözleri genç bir vatandaşın tepkisine neden oldu. İkili arasında tartışma diğer vatandaşlara da sıçradı. 

Kadın 'AKP çalıyor' diyen gence 'AKP sayesinde tok geziyorsunuz' yanıtını verdi. 

İş yerinin kapalı olduğunu söyleyen ve 12 aydır aç, susuz olduğunu vatandaşa ise kadın 'Valla aç, susuz yok' cevabını verdi.

İşte o anlar 🎥

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
440
228
104
20
14
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bir insan nasıl bu duruma evrilebiliyor? Düşünme sorgulama ne yaparsa doğrudur de. Kendilerine değse neyse bunlar yüzünden gençliğimiz gitti.

Farkındaysanız kendisi için yapılacak hiçbir şey yok, beyin ölümü gerçekleşmiş. Söyleyebileceğim tek şey : Acından geberirsin umarım beyinsiz çomar.

Halil orman

demokrasi cahillerin elinde malesef en tehlikeli silaha dönüştü. bunların oyu bizim geleceğimizi belirliyor, gel de kahrolma